Architectuur

We beginnen met het ontwerpen van de architectuur. Denk hierbij aan eenvoudige mock-ups met lijnen om duidelijk te krijgen welke schermen er zijn en in welke volgorde deze gezien worden. Vergelijk het met de eerste tekeningen voor een nieuw huis.

Wat doen we?

1. Alle benodigde schermen worden op een rijtje gezet
  2. We maken eerste wireframes van de schermen
  3. We verbinden schermen met elkaar zodat duidelijk wordt welke volgorde een gebruiker aflegt
  4. Tijdens een review controleren we of de architectuur klopt

Het doel van dit alles is om voordat we met het écht visuele werk beginnen, goed weten hoe de app in elkaar zit en welke schermen er allemaal zijn.

Inhoud