Onderscheidende apps met veel waarde voor de eindgebruiker

Bij iedere maatwerk app hoort een uniek verhaal. Hier lees je over de zakelijke app oplossingen die wij als B2B app ontwikkelaar tot nu toe gerealiseerd hebben: verhalen waar we met het hele team trots op terug kunnen kijken.

WOO Sports

WOO perfectioneert jouw kite-prestaties

Met de slimme sensor van WOO Watersports kunnen kitesurfers allerlei interessante data en statistieken meten. De WOO Sports app is de ideale aanvulling op deze tech: je kan leaderboards inzien, je sessies analyseren, achievements unlocken en nog veel meer.

Bekijk deze case

Besseling Techniek

Slimme kasdekwassers op afstand besturen

Met de Roofmaster Remote Access app kunnen gebruikers van de innovatieve kasdekwassers van Besseling Techniek hun apparaten op afstand besturen. Dit leidt tot een kasdekbewassing die nog efficiënter is dan voorheen.

Bekijk deze case

Dynamic Casting

Casting wordt makkelijk met Get Discovered

Met Get Discovered kunnen figuranten, acteurs en modellen hun eigen profiel creëren, hun unieke vaardigheden delen en zich aanmelden voor casting oproepen. Get Discovered zorgt naast actuele informatie voor hun talenten ook voor laagdrempelige communicatie tussen opdrachtgever en talent.

Bekijk deze case

Jong Management

Verenigingsapp voor leden van Jong Management

Met de Mijn JM app kunnen leden van Jong Management zien welke evenementen upcoming zijn, wie er lid zijn van het netwerk en hun eigen mening delen over een belangrijk onderwerp. Uiteraard met ondersteuning voor push notificaties. De app wordt ondersteund door een koppeling met de API van het ledensysteem.

Bekijk deze case

Huddle

Verbind met andere leden en volg e-learning in een Huddle community

Met een Huddle kan iedereen die laagdempelig trainingen wil aanbieden en een community wil opbouwen rondom een bepaald onderwerp een eigen ledensite opbouwen. Met de Huddle app kan iedereen eenvoudig op de hoogte blijven van alles wat er binnen de community gebeurd en deelnemen aan trainingen en de topics die langskomen. Meerdere Huddles? Geen probleem.

Bekijk deze case

RecyBEM B.V.

Begeleidingsbrieven voor transport van gebruikte banden via ReBBA app

Met ReBBA worden bij RecyBEM aangesloten inzamelaars gefaciliteerd bij het transport van gebruikte banden zodat er geen papieren begeleidingsbrief meer nodig is. Het grote voordeel van ReBBA is de volledig digitale verwerking waardoor de administratieve last wordt beperkt. Met de aanvullende Keurmeester app kunnen banden worden gekeurd.

Bekijk deze case

OZ Planten (Dutch Flower Group)

Servicekanaal voor klanten van OZ Planten

Via de OZ planten app kunnen klanten eenvoudig de promolijst artikelen bekijken en bestellen. Daarnaast blijven ze op de hoogte van aankomende specials en kunnen zij service-gerichte acties uitvoeren zoals het bekijken van facturen of het indienen van reclamaties.

Bekijk deze case

Agrifirm

Makkelijk veldbezoeken in CRM toevoegen voor Agrifirm

Bij een coöperatie als Agrifirm met meer dan 10.000 leden en bijna 3000 medewerkers vinden nogal wat gesprekken met klanten plaats. Daarom is een CRM oplossing als Cloud4Customer van SAP een mooi platform om alle informatie rondom klanten en bezoeken te registreren. Maar wat als medewerkers in het veld de behoefte hebben aan een meer praktisch toegankelijke en eenvoudige tool?

Bekijk deze case

Webuildapps & Bluedesk

PIM Connect - Deel actuele productinformatie direct vanuit een PIM oplossing

Maak je gebruik van Perfion PIM? Deel dan eenvoudig al jouw productinformatie realtime met klanten en medewerkers. Met een zeer beperkte configuratie al binnen een dag volledig up-and-running én volledig volgens jouw eigen Perfion implementatie.

Bekijk deze case

Bell Dredging Pumps B.V.

Bereken productiecapaciteit met Bell Dredging Equipment app

Met de Bell app kunnen klanten eenvoudig berekenen wat de productiecapaciteit kan zijn onder bepaalde omstandigheden en welke pomp hier het beste bij past en of er boosters nodig zijn die de capaciteit vergroten. Daarnaast vind je de laatste informatie over Bell én kun je de apps voor Remote Control direct starten vanuit de app.

Bekijk deze case

Parley

Veilige en betrouwbare messaging voor bedrijven met Parley

Met de Parley SDK heeft Webuildapps voor Parley een open source chat library voor iOS en Android ontwikkeld die beschikbaar is met een NativeScript wrapper. Een ontwikkelaar kan hiermee snel een volledig functionele en bewezen chat implementeren én hier van de styling aanpassen naar de gewenste presentatie.

Bekijk deze case

EazzyPark

Snel en betrouwbaar parkeren bij Eindhoven Airport met EazzyPark

Het is een welbekend probleem: voor en tijdens de vakantie stress over de auto. Waar ga ik parkeren, wat kost dat en wat als er schade gereden wordt tijdens mijn afwezigheid? De Eazzypark app ontneemt je vanaf nu al deze zorgen.

Bekijk deze case

DressagePro

Professionele dressuurtraining voor iedere ruiter met EquiPro

Voor velen van ons is het een droom: getraind worden door een trainer van topniveau. Helaas zijn deze trainingen vaak behoorlijk prijzig of is er simpelweg een gebrek aan tijd. Met de EquiPro app kan iedere ruiter nu een professionele training met persoonlijk advies aanvragen.

Bekijk deze case

Haarslev (Boo!brandbuilders)

Sales support app voor Haarslev

Alle buitendienstmedewerkers van Haarslev vertellen dankzij een oplossing van Webuildapps nu hetzelfde verhaal en ieder heeft dezelfde krachtige tools tot zijn beschikking. Waar ook ter wereld.

Bekijk deze case

JASA Packaging Solutions

Product configurator voor JASA Packaging Solutions

Wat doe je als je een aantal verpakkingsmachines bouwt maar iedere machine uniek is doordat er honderden combinaties te configureren zijn, waarbij iedere gekozen optie afhankelijkheden en uitzonderingen met zich meebrengt? Dan maak je dit simpeler door alle kennis te borgen in een tool zodat iedereen zelf een configuratie kan maken zonder dat een specialist nodig is.

Bekijk deze case

Inter-Sprint Banden

B2B m-commerce met de Inter-Sprint banden bestel app

De app van Inter-Sprint heeft voor haar klanten de drempel om banden te bestellen aanzienlijk verlaagd. Door de app te koppelen met het bestaande ERP-systeem, heeft Inter-Sprint nu een extra verkoopkanaal in verschillende talen en landen.

Bekijk deze case

Bejo Zaden

Location based content tijdens open dagen met de Bejo Experience app

De Bejo Experience app is een verrijking voor de open dagen. Bezoekers van over de hele wereld hebben alle benodigde informatie over het event binnen handbereik.

Bekijk deze case

Van der Haas Transport

Track & Trace orders realtime met Van der Haas app

Deze oplossing geeft transportbedrijf Van der Haas en haar afnemers waar dan ook ter wereld realtime inzicht in de status van geplaatste orders. De koppeling met het Transpas Enterprise TMS zorgt voor een optimale workflow bij alle betrokken partijen.

Bekijk deze case

Van den Ban

Van den Ban B2B order app met ERP koppeling

Voor bandendistributeur Van den Ban hebben we het reeds gebruikte ERP-systeem omgetoverd tot een extra verkoopkanaal in de vorm van een app. De uitwerking van business logica, systemen koppelen en een intuïtieve UI ontwikkelen staan bij dit project centraal.

Bekijk deze case

e-Link Marketing

Langdurige klantrelaties dankzij de Car Reminder App

De Car Reminder App is een passende oplossing voor alle betrokken partijen. Dealers hebben meer inzicht in hun klantenbestand, terwijl aan de andere kant klanten laagdrempelig offertes kunnen aanvragen bij verschillende partijen.

Bekijk deze case

Van Dooren Transport

Van A naar B met de Van Dooren Transport app

De Van Dooren Transport app draagt direct bij aan de dagelijkse bedrijfsvoering. De app is gekoppeld met het bestaande TMS én de business logica van de klant is geïmplementeerd. Sinds de release van de app is het aantal orders aanzienlijk omhoog gegaan en zijn de administratieve taken afgenomen.

Bekijk deze case

Bejo Zaden

Analyseer gewassen met Bejo's Cropalyser

Bejo's Cropalyser geeft medewerkers in de meest onherbergzame gebieden ter wereld zowel on- als offline de mogelijkheid om ziektebeelden in gewassen te herkennen en bestrijden. De vele content die hier voor nodig is is eenvoudig vanuit het backend aan te passen.

Bekijk deze case