Veilige en betrouwbare messaging voor bedrijven met Parley

Met de Parley SDK heeft Webuildapps voor Parley een open source chat library voor iOS en Android ontwikkeld die beschikbaar is met een NativeScript wrapper. Een ontwikkelaar kan hiermee snel een volledig functionele en bewezen chat implementeren én hier van de styling aanpassen naar de gewenste presentatie.

Doelgroep

Grootzakelijk

Opdrachtgever

Parley

Markt

Customer service

Eerste release

01 juni 2015

Main screenshots Parley

Over Parley

Consumenten vinden chat een prettige manier van communiceren met bedrijven. Andersom is het voor bedrijven ook een makkelijke manier van communiceren en zorgt het voor veel mogelijkheden rondom bots, informatie analyse en kost het minder resources dan iemand aan de telefoon door het asynchrone karakter. Maar een servicekanaal via chat aanbieden kent ook uitdagingen bij een zakelijke toepassing. Denk eens aan de risico's rondom informatiebeveiliging, privacy en compliance. Dit is precies de sterke kant van Parley, een veilige zakelijke messaging oplossing. 

Veilige chat door encryptie

Met de Parley SDK heeft Webuildapps voor Parley een native open source chat library voor iOS en Android ontwikkeld en beschikbaar is met via een NativeScript wrapper. De chat is zo opgebouwd dat een implementatie op de achtergrond veilig communiceert met de servers van Parley of via een eigen proxy. Het verkeer is versleuteld en ook de berichten worden versleuteld opgeslagen. Parley wordt gebruikt door een aantal grote customer service afdelingen van o.a. banken, spoorwegen en e-commerce partijen waarmee wordt bewezen dat Parley een snelle, praktisch inzetbare en veilige oplossing voor chat bij customer service is. 

Snelle implementatie door Parley SDK voor iOS en Android

Klanten van Parley kunnen de SDK delen met hun eigen ontwikkelaar zodat het Parley Chat component eenvoudig kan worden geïmplementeerd in iedere iOS en Android app. De gemiddelde ontwikkelaar kan de chat in 5 minuten inbouwen en functioneel testen.  Naast een aantrekkelijke standaard chat weergave die lijkt op wat een gebruiker verwacht van bijvoorbeeld Telegraam of WhatsApp kan de klant de chat verder aanpassen aan de gewenste presentatie en eigen huisstijl. Niet alleen een kleurtje, maar bijna de volledige presentatie kan worden aangepast. 

Instelbaar welkomstbericht

Via een instelbaar welkomstbericht kan een klant uitleg geven aan een gebruiker en zorgen voor de juiste verwachtingen rondom reactietijd en verdere dienstverlening. Naast een welkomtbericht is er ook een sticky message aanwezig dat kan worden gebruikt voor het aankondigen van aangepaste openingstijden of een storing.

Parley Welkoms bericht

Contentberichten met acties

Een klant kan bepaalde berichten standaardiseren en aantrekkelijk weergeven aan een gebruiker. Aan dit bericht kunnen ook acties worden gekoppeld die de gebruiker snel kunnen helpen. Denk hierbij aan links naar websites om de gebruiker op weg te helpen maar ook acties die naar een specifiek onderdeel van de app gaan.

Card message in Parley

Quick-reply berichten

Zeker bij gebruik van een chatbot als first responder is het soms handig om een quick reply bericht in te zetten zodat op voorhand al gefilterd kan worden of bepaalde beslissingen door het Parley verwerkt kunnen worden.

Quick Reply Parley

Afhandeling van verschillende scenario's

De SDK vangt de meest denkbare scenario's af. Denk hierbij aan wel- of geen internetverbinding, push notificaties aan of uit, offline berichten versturen en andere veel voorkomende situaties.

Geen internet verbinding Parley

Aanpasbaar aan eigen huisstijl

De presentatie van de chat is aanpasbaar waardoor alle huisstijl wensen van de klant kunnen worden doorgevoerd. De ontwikkelaar krijgt grote controle over de weergave zodat Parley vrijwel naadloos opgenomen kan worden in iedere app.

Elementenx3