Duurzame high-end applicaties ontwikkelen; dát is ons vakmanschap.

Gedreven door innovatie zetten wij technologie en design in om een organisatie verder te helpen. Wij maken apps voor onder andere landbouw, industrie, transport en logistiek. Voor ons is er maar één doel: waarde leveren voor de organisatie en haar eindgebruikers.

Wij bouwen apps

We build what? Bij een voorstelrondje hoeven wij meestal niet uit te leggen wat we doen. Met een naam als Webuildapps duurt het soms een seconde maar meestal valt het kwartje vanzelf en anders gaan we in de herhaling met We-Build-Apps. Dat is dan ook precies wat wij doen, wij bouwen apps.

Hoe het begon..

Wij zijn opgericht in 2009. Toen zag je in het straatbeeld veel mensen met Blackberry's en her en der tussen de Nokia's zag je een iPhone of Android toestel. Regelmatig kwam je iemand tegen die weer een nieuwe - vaak nutteloze - app wilde laten zien. Vanuit een liefde voor techniek en innovatie raakten de oprichters van Webuildapps destijds geïnspireerd en zijn zij gestart met het ontwikkelen van een eigen app, Bluppr. Met Bluppr kon je een selfie - avant la lettre - maken voor de Eiffeltoren en deze als echte ansichtkaart naar opa en oma sturen die daarna een mooi plekje op de schoorsteenmantel kreeg.

Vandaag de dag..

Nu, 10 jaar later gaan we met diezelfde liefde voor techniek, innovatie en het verbinden van de digitale en de echte wereld dagelijks voor onze opdrachtgevers aan de slag met uitdagende projecten. Wij zijn als app ontwikkelaar gespecialiseerd in het realiseren van native iOS en Android apps en het integreren hiervan binnen de systemen van een organisatie. Hierbij vinden wij het belangrijk om voor iedere opdrachtgever een bruikbare, waardevolle oplossing te realiseren waarmee vooruitgang wordt behaald.

App ontwikkelaars Stefan en Pieter in overleg

De 5 garanties van Webuildapps

 1. Onze apps zijn prettig in gebruik

  Bij het ontwerpen van een app stellen wij de eindgebruiker centraal. Wij zorgen dat de app een duidelijke interface krijgt die intuïtief werkt en bruikbaar is voor de gebruiker.

 2. Onze apps zijn een stuk gereedschap

  Een app moet een probleem oplossen voor de gebruiker. Het moet een onmisbaar stuk gereedschap zijn waar je niet zonder kunt. Een tool die je helpt bij je werkzaamheden en je meer controle geeft.

 3. Onze apps leveren waarde voor de organisatie

  De organisatie bespaart tijd en geld door werkzaamheden makkelijker te maken voor medewerkers. Ook het bieden van inzicht in informatie aan klanten kent vele voordelen.

 4. Onze apps integreren met bestaande systemen

  Een directe koppeling met (bestaande) systemen is mogelijk. Integratie met externe webservices of open data biedt ongekende mogelijkheden voor een organisatie. We ❤ API's.

 5. Onze apps zijn gericht op de toekomst

  Bij de ontwikkeling houden we rekening met de toekomst en zorgen we voor een goede onderhoudbaarheid. Wij maken een fundament waarop we verder kunnen bouwen.

Opdrachtgevers en partners