Samen ontwikkelen we applicaties die impact maken.

Liefde voor technologie zit diep in ons DNA. Wij helpen bedrijven bij het ontwikkelen van hun voorsprong. Simpelweg door apps te ontwikkelen met het doel daadwerkelijk impact te maken op het leven van de eindgebruiker.

Afbeelding Webuildapps

In 2008 bestond het straatbeeld vooral uit Blackberry's en Nokia's die werden afgewisseld door een enkel iPhone of Android toestel. Het was de enorme potentie van deze platformen die onze founders inspireerden tot het ontwikkelen van eigen apps. Om andere partijen te kunnen helpen met deze kennis en ervaring werd in 2009 Webuildapps opgericht.

In de afgelopen 13 jaar hebben wij grote en kleinere organisaties mogen helpen bij (delen van) hun software ontwikkeling. Via meer dan honderd applicaties zijn er miljoenen sessies van gebruikers geweest.

Het is onze missie om als technologie partner andere organisaties te helpen duurzame high-end applicaties te ontwikkelen én onderhouden.

Wij zijn een team van specialisten die de liefde delen voor techniek en het maken van hoogstaande (digitale) oplossingen. Wij combineren kritisch denkwerk met innovatieve, duurzame technologie zodat we betrouwbare oplossingen voor de toekomst kunnen leveren.

Duurzaam

Met duurzaam bedoelen wij een applicatie die technisch goed in elkaar steekt, zodat hij de komende jaren goed kan worden onderhouden en doorontwikkeld.

High End

Native applicaties die zich meten met de top in kwaliteit. Goed doordacht, vernieuwend én praktisch in gebruik.

Impact

Impact betekent voor ons dat een organisatie daadwerkelijk (veel) resultaat ziet van de applicatie. Het moet onmisbaar gereedschap zijn voor de eindgebruiker.

Afbeelding Webuildapps

Het pure DNA van ons #Team

We hebben een informele cultuur en houden van een lolletje, maar ook van serieus goed werk leveren. We zijn kritisch op eigen werk en helder in onze communicatie. Iedere release maken we beter dan de vorige. Maar boven alles staat dat we samen plezier hebben in het werk dat we doen.

Vakmanschap

Wij genieten als we (digitaal) vakmanschap kunnen leveren. Ook in software is kwaliteit voelbaar.

Weetlust

Wij zijn nieuwsgierig en willen begrijpen hoe iets werkt en waarom. We puzzelen graag tot we een eenvoudige oplossing hebben voor een complex vraagstuk.

Teamwork

Als één #Team bouwen we aan hoogstaande oplossingen. We zijn kritisch, gedreven en ondersteunen elkaar om werk te maken waar we met zijn allen trots op zijn.

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.