App ontwikkelaar voor hardware integraties

Koppelingen met hardware zijn ons niet onbekend. Wil je een app laten maken die gekoppeld wordt met jouw hardware systeem? Dan denken we graag mee over de mogelijkheden. Op deze pagina beschrijven we twee voorbeelden.

Afbeelding Webuildapps

WOO Sports

Tijdens een van onze recente projecten was hardware integratie een belangrijk punt: verbinden met de WOO sensor van WOO Sports. De app die we voor WOO gebouwd hebben geeft kitesurfers inzicht in hun performance op het water. Het is een intuïtieve app die de kiter helpt zijn of haar skills te verbeteren door data te benutten.

Key points:

  • Integratie met custom hardware (Bluetooth)
  • GPS data combineren met externe sensoren
  • Veel data duidelijk en bruikbaar presenteren
  • Meer dan 30k gebruikers
  • Apple Watch en Android Wear apps

Roofmaster Remote Access

Met de Roofmaster Remote Access app kunnen de apparaten van Besseling Techniek op afstand worden bestuurd via de smartphone of tablet van de gebruiker. Je kan bijvoorbeeld de begin- en eindtijd of het aantal te wassen kappen invoeren, waarna je op de startknop drukt. De waterpomp start automatisch, de kasdekwasser positioneert zich en gaat aan de slag. Met deze handige tool heb je toegang tot alle functies en informatie over het Roofmaster systeem. Je kan alles op afstand regelen. Het oogsten van meer daglicht wordt op deze manier zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Zo kunnen gebruikers van de innovatieve kasdekwassers van Besseling Techniek hun apparaten op afstand besturen. Een mooie boost in de winning van licht voor glastuinders.

Wil je zelf een app laten maken die gekoppeld wordt met jouw hardware systeem? Dan denken we graag mee over de mogelijkheden.

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.