App ontwikkelaar van apps die impact maken. 🚀

Als app ontwikkelaar vinden we het belangrijk dat onze apps een duidelijke en meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf. Inmiddels hebben we hier 14 jaar ervaring in en zijn we dagelijks bezig met de tofste uitdagingen.

Afbeelding Webuildapps

App ontwikkelaar Webuildapps

Dagelijks zijn wij als app ontwikkelaar bezig met het bouwen van native apps en webapplicaties. Als start van een samenwerking beginnen we bij de tekentafel, zodat er een compleet plan ontstaat. Daarna start de bouw en houden wij de ontwikkelde platformen gezond door onderhoud.

Het is onze missie om andere organisaties te helpen bij het ontwikkelen van duurzame apps. Dat doen we inmiddels al 14 jaar vanuit Alkmaar. Liefde voor échte kwaliteitsoplossingen zit in ons DNA en dat zie je terug in ons werk. Als we niet aan het werk zijn, ontsnappen we graag uit escape rooms. Daar zijn we goed in. Meestal.

Afbeelding Webuildapps

Ervaren app ontwikkelaar

In de afgelopen 13 jaar hebben wij grote en kleinere organisaties mogen helpen bij (delen van) hun software ontwikkeling. Via meer dan honderd apps zijn er miljoenen sessies van gebruikers geweest.

Deze ervaring geeft partijen het vertrouwen in ons als team dat wij hen goed kunnen helpen bij het succesvol realiseren van projecten en het bereiken van uitdagende doelstellingen. Dat doen we met veel plezier voor verschillende branches, van startups en mkb-bedrijven tot multinationals. Een paar voorbeelden van ons werk:

Afbeelding Webuildapps

App ontwikkelaar voor maatwerk oplossingen

Als app ontwikkelaar steunen wij onze partners tijdens alle stappen van de ontwikkeling, van concept tot publicatie. Samen bouwen we kwalitatief sterke apps die meer moeten kunnen dan alleen maar slim zijn.

Het is belangrijk dat de apps die we bouwen een meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf. Liefst zorgt de app voor de volgende voordelen:

 • Meer snelheid
 • Meer efficiëntie
 • Meer toegankelijkheid
 • Meer klantvriendelijkheid

Tijdens verkennende gesprekken, online of bij ons in Alkmaar, worden de mogelijkheden en doelen voor een iOS, Android of webapplicatie in kaart gebracht. Een specifieke behoefte, eigen branding of iets unieks zorgt er vaak voor dat je een app op maat nodig hebt. Stapsgewijs komen we tot een oplossing die de core business van jouw bedrijf versterkt.

Afbeelding Webuildapps

App ontwikkelaar voor iOS, Android en web

Wij zijn een team van specialisten die de liefde delen voor techniek en het maken van hoogstaande (digitale) oplossingen. Door kritisch denkwerk te combineren met duurzame technologie ontwikkelen we betrouwbare apps voor de toekomst.

Als app ontwikkelaar zijn we gespecialiseerd in het maken van iOS, Android en web apps die zich kenmerken door kwaliteit, bruikbaarheid en innovatie. Ongeacht het platform beginnen we altijd met het uitwerken van een goed plan. Zonder plan beginnen met de realisatie van een app is als een Formule 1 race willen winnen in een antieke Volvo; dat wordt een uitdaging. 🏎️

De apps die we realiseren kunnen losstaand zijn, gekoppeld met bestaande informatiesystemen of worden beheerd via een specifieke omgeving. Integraties met verschillende API's en bedrijfssystemen zijn ook welkom. We hebben ruime ervaring met het integreren van:

 • ERP-koppelingen
 • TMS-systemen
 • Track&Trace
 • CRM
 • en meer! 🤖
Afbeelding Webuildapps

App ontwikkelaar voor core business

Als app ontwikkelaar helpen we onze klanten bij het versterken van hun kernactiviteiten of core business. Dit doen we door beschikbare data zo slim mogelijk te benutten.

Voor ons is het belangrijk dat de software toegevoegde waarde levert aan zo'n (kern)proces. Het liefst zijn we bezig met apps die echt een belangrijke rol spelen in het bedrijf. De specifieke voordelen en invulling verschillen per sector en branche. Voorbeelden zijn:

 • Realtime inzicht in relevante data, onafhankelijk van tijd en plaats
 • Op afstand machines en processen kunnen aansturen
 • Vereenvoudiging van korte, veelvoorkomende acties zoals het invoeren van een order
 • Snel toegang tot informatie, bijvoorbeeld voor het inzien van orderinformatie of (intern) nieuws

Een app levert het meeste op als je een duidelijk doel nastreeft wat aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep. Succesvolle apps zijn te herkennen aan een sterke samenhang tussen de strategie, het ontwerp, de dienstverlening, de app en alle relevante processen.

Afbeelding Webuildapps

App ontwikkelaar in Alkmaar

Ons hoofdkantoor is te vinden aan de ring van het mooie Alkmaar, zo'n 25 minuten rijden vanuit Amsterdam. Centraal in Noord-Holland, goed bereikbaar én met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan is ons kantoor prima te bereiken. Vanaf station Alkmaar is het 10 minuten lopen.

Vraag je je af hoe wij als app ontwikkelaar naar jouw vraagstuk kijken? Kom dan gerust eens bij ons in de lucht. Dan werpen we samen een kritische blik op het idee, de visie, de kosten van app ontwikkeling en hoe daarmee zoveel mogelijk succes kan worden behaald. 🚀

Afbeelding Webuildapps

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.