App ontwikkelaar met ruim 12 jaar ervaring

Wil je een app laten maken? Als vakkundig app ontwikkelaar levert Webuildapps wereldwijd toegevoegde waarde aan allerlei gebruikers. Wij vinden het belangrijk dat onze apps een duidelijke, meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf.

App ontwikkelaars Stefan en Pieter in overleg

App ontwikkelaar Webuildapps

Wij zijn een high-end app ontwikkelaar voor resultaatgerichte bedrijven. De apps die wij bouwen moeten meer kunnen dan alleen 'slim' zijn. Het is belangrijk dat deze apps een meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf: sneller en efficiënter, toegankelijker en klantvriendelijker. Dit doen wij met standaardcomponenten waar het kan en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier wordt altijd een oplossing gevonden die langdurig effectief is.

Ons proces is simpel, eerst een heel goed ontwerp van de UX/UI en techniek ("de Tekentafel"). Als je daar enthousiast over bent kunnen we het project volledig realiseren ("de Bouw") en vervolgens beheer en onderhoud uitvoeren.

Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en beheer

Als app ontwikkelaar steunen wij onze klanten gedurende het hele proces, van het eerste concept tot het beheer na oplevering. Tijdens persoonlijke gesprekken worden de mogelijkheden verkend. Een specifieke behoefte, eigen branding of iets unieks zorgt er vaak voor dat je een app op maat nodig hebt. Stapsgewijs komen we tot een oplossing die de core business van jouw bedrijf versterkt.

Onze focus als app ontwikkelaar ligt op native iOS en Android apps die zich kenmerken door kwaliteit, bruikbaarheid en innovatie. Deze applicaties kunnen losstaand zijn, gekoppeld met bestaande informatiesystemen of worden beheerd via een specifieke omgeving. Integraties met verschillende API's en bedrijfssystemen vallen ook onder onze expertise. We hebben ruime ervaring met het integreren van ERP-koppelingen, TMS-systemen, Track&Trace, CRM en meer. Al meer dan 12 jaar leveren we als app ontwikkelaar uiteenlopende kwaliteitsoplossingen.

Op zoek naar een deskundige app ontwikkelaar?

Wil je een app laten maken? Bepaal welk probleem je voor wie probeert op te lossen. Zorg voor een helder doel zodat je samen met jouw app ontwikkelaar een heldere koers richting dat doel kunt bepalen. Bespreek jouw verwachtingen en kaders voor het budget en doorlooptijd zodat de juiste aanvliegroute gekozen kan worden.

  1. Welk probleem moet de app oplossen?

  2. Wie is de eindgebruiker van de app?

  3. Welke functionaliteit is noodzakelijk?

  4. Wat mag de oplossing kosten?

Schermen WOO

App ontwikkelaar voor diverse branches

In de afgelopen 12 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling van complexe software producten. Deze ervaring geeft partijen vaak het vertrouwen in ons als team dat wij hen goed kunnen helpen bij het succesvol realiseren van projecten en het bereiken van uitdagende doelstellingen. Wij helpen onze klanten bij het versterken van hun core business, door beschikbare data zo slim mogelijk te benutten. Dat doen we met veel plezier voor verschillende branches, voor startups, mkb-bedrijven en multinationals.

App ontwikkelaar voor iPhone, iPad en Apple Watch apps

Als app ontwikkelaar maken wij apps voor alle Apple devices, met de focus op apps voor iOS (iPhone en iPad), maar we bouwen ook apps voor de Apple Watch. De programmeertaal die wij gebruiken voor onze iOS ontwikkeling is Swift, Apple's meest recente ontwikkeltaal.

App ontwikkelaar voor Android apps

Als app ontwikkelaar maken wij ook apps voor Android. Android is het besturingssysteem dat je op veel smartphones van onder andere Samsung, LG, HTC, Motorola en Huawei terugvindt. Onze Android apps worden native gebouwd in Kotlin. Ondanks de versplintering en verschillen in toestellen proberen wij een brede range aan Android toestellen en versies van Android te blijven ondersteunen.

Goede communicatie is de sleutel tot een kwaliteitsproduct.