App ontwikkelaar met ruim 12 jaar ervaring

Als vakkundige app ontwikkelaar levert Webuildapps wereldwijd toegevoegde waarde aan allerlei gebruikers. Wij vinden het belangrijk dat onze apps een duidelijke, meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf.

App ontwikkelaars Stefan en Pieter in overleg

App ontwikkelaar Webuildapps

Webuildapps is een app ontwikkelaar voor ambitieuze organisaties. Als je een app laat maken moet deze meer kunnen dan alleen 'slim' zijn. Het is belangrijk dat deze apps een meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf: sneller en efficiënter, toegankelijker en klantvriendelijker. Dit doen wij met standaardcomponenten waar het kan en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier wordt altijd een oplossing gevonden die langdurig effectief is.

Ons proces is simpel, eerst een heel goed ontwerp van de UX/UI en techniek ("de Tekentafel"). Als je daar enthousiast over bent kunnen we het project volledig realiseren ("de Bouw") en vervolgens beheer en onderhoud uitvoeren.

App ontwikkelaar voor het volledige traject

Als app ontwikkelaar steunen wij onze klanten gedurende het hele proces, van het eerste concept tot het beheer na oplevering. Tijdens persoonlijke gesprekken worden de mogelijkheden verkend. Een specifieke behoefte, eigen branding of iets unieks zorgt er vaak voor dat je een app op maat nodig hebt. Stapsgewijs komen we tot een oplossing die de core business van jouw bedrijf versterkt. Door met een goed plan te beginnen kunnen we gericht naar een resultaat van hoog niveau toewerken.

User centered design

App ontwikkelaar voor iOS, Android en web

Als app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in iOS, Android en web apps die zich kenmerken door kwaliteit, bruikbaarheid en innovatie. Deze applicaties kunnen losstaand zijn, gekoppeld met bestaande informatiesystemen of worden beheerd via een specifieke omgeving. Integraties met verschillende API's en bedrijfssystemen zijn ons bekend. We hebben ruime ervaring met het integreren van ERP-koppelingen, TMS-systemen, Track&Trace, CRM en meer.

Zoek jij een app ontwikkelaar?

Wil je een app laten maken? Bepaal welk probleem je voor wie probeert op te lossen. Zorg voor een helder doel zodat je samen met jouw app ontwikkelaar een heldere koers richting dat doel kunt bepalen. Bespreek jouw verwachtingen en kaders voor het budget en doorlooptijd zodat de juiste aanvliegroute gekozen kan worden.

  1. Welk probleem moet de app oplossen?

  2. Wie is de eindgebruiker van de app?

  3. Welke functionaliteit is noodzakelijk?

  4. Wat mag de oplossing kosten?

Schermen WOO

App ontwikkelaar met ruim 12 jaar ervaring

In de afgelopen 12 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling van software producten. Deze ervaring geeft partijen het vertrouwen in ons als team dat wij hen goed kunnen helpen bij het succesvol realiseren van projecten en het bereiken van uitdagende doelstellingen. Wij helpen onze klanten bij het versterken van hun core business door beschikbare data zo slim mogelijk te benutten. Dat doen we met veel plezier voor verschillende branches, van startups en mkb-bedrijven tot multinationals.

App ontwikkelaar met focus op waarde

Ongeacht de branche is het voor ons belangrijk dat de software toegevoegde waarde levert aan een (core) proces. De specifieke voordelen en invulling verschillen per sector en branche. Een greep uit de ondersteuning die wij bieden:

  • Realtime inzicht in relevante data, onafhankelijk van tijd en plaats
  • Op afstand machines en processen kunnen aansturen
  • Vereenvoudiging van korte, veelvoorkomende acties zoals het invoeren van een order bij een groothandel
  • Laagdrempelige toegang tot informatie, bijvoorbeeld voor het inzien van orderinformatie, (intern) nieuws of versimpeld naslagwerk
  • Makkelijke creatie van nieuwe output. Denk aan het maken en bewerken van mails, tekst en foto’s voor diverse doeleinden
App ontwikkelaar Webuildapps header

App ontwikkelaar voor diverse branches

Met focus op gemak, inzicht en controle zijn we tot doordachte applicaties gekomen die bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten. Voor de branches transport, landbouw en de maakindustrie bijvoorbeeld, maar ook voor verscheidene andere sectoren. Een greep uit wat wij doen:

App ontwikkelaar voor verschillende platformen

De meeste mensen maken gebruik van iOS en Android. Deze besturingssystemen hebben hun eigen ontwikkeltaal. Voor beide platformen maken wij dan ook maatwerk app oplossingen.

Om een goede keuze te kunnen maken is het aan te raden eerst onderzoek te doen naar de gebruikersgroep die de app zal krijgen. De meeste apps worden ontwikkeld voor smartphones en tablets. Bepaalde ondernemingen kunnen echter beter slim inspelen op de opkomst van andere smart devices als horloges en brillen. We denken graag mee over de beste benadering voor jouw vraagstuk.