Een sterk netwerk voor jonge ondernemers met de Jong Management app

Met de Mijn JM app kunnen leden van Jong Management zien welke evenementen upcoming zijn, wie er lid zijn van het netwerk en hun eigen mening delen over een belangrijk onderwerp. Uiteraard met ondersteuning voor push notificaties. De app wordt ondersteund door een koppeling met de API van het ledensysteem.

Doelgroep

Leden

Opdrachtgever

Jong Management

Markt

Jonge ondernemers en managers

Eerste release

01 oktober 2019

JM Main screenshot

Wie is Jong Management?

Als vereniging streeft Jong Management naar persoonlijke en zakelijke groei voor haar leden, maar het is bovenal een waardevol netwerk. Jong Management is dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar en telt ruim 1000 leden die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. Door vele jaarlijkse activiteiten komen zij in contact met elkaar en vormen een hecht netwerk. Jong Management is onderdeel van VNO-NCW en bestaat al meer dan 100 jaar.

Uitdaging als vereniging

Met veel jonge ondernemers en managers onder de 40 jaar als lid is het belangrijk om aansluiting te houden bij de verwachtingen en manier van werken. Ondanks een prima online ledensysteem bleef de vraag vanuit leden groeien om nog makkelijker aan te kunnen melden voor evenementen en om meer zicht te krijgen op de andere leden. Vanuit de vereniging was er ook een wens om de mening van leden te kunnen peilen over een bepaald onderwerp. Op zo'n moment is er maar een concreet kanaal dat hier een goed antwoord op kan geven, een app.

Mijn JM app

Samen met Jong Management is de Mijn JM app voor leden gerealiseerd. Bij de het uitwerken van het UI/UX ontwerp is continue gefocust op het realiseren van een praktische tool voor leden waarbij de uitgangspunten intuïtief, persoonlijk, waardevol en JM gevoel belangrijk waren.

Belangrijkste features:

  • Overzicht van de evenementen van je eigen kring en landelijke evenementen
  • Overzicht van de leden van je eigen kring en andere kringen
  • Peilingen om de stemming onder leden te kunnen peilen

Alle functionaliteit wordt ondersteund via de API van het ledensysteem dat is ontwikkeld door Raadhuis & Kobalt. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

Evenementen en bedrijfsbezoeken

Ieder lid kan zijn persoonlijke overzicht met evenementen van zijn kring(en) bekijken. Daarnaast zijn ook alle landelijke evenementen en bijeenkomsten zichtbaar.

Mijn JM Evenementen Alle

Peilingen

Via Mijn JM kan Jong Management in korte tijd een stelling voorleggen aan alle leden en peilen wat er speelt onder leden. Via een notificatie worden leden opgeroepen om te reageren en is realtime zichtbaar welke welk standpunt de toekomst van Nederland inneemt.

Mijn JM Peilingen Open 1

Supersterk netwerk van ondernemers

Het netwerk van Jong Management is verdeeld over meer dan 30 verschillende kringen door heel Nederland. Een landelijk netwerk van meer dan 1000 (jonge) ondernemers die graag bereid zijn om vanuit hun eigen specialisme een ander lid te helpen met een uitdaging.

Jong management app kringen

Kring = king

Iedere kring heeft zijn eigen leden die samen de kern vormen van het JM lidmaatschap. Samen met het bestuur organiseren leden mooie bedrijfsbezoeken en events en gaan er deuren open die anders vaak gesloten blijven. De lokale kring is vaak een belangrijke basis in het netwerk van onze leden.

Mijn JM Leden