Een sterk netwerk voor jonge ondernemers

Met de Mijn JM app kunnen leden van Jong Management zien welke evenementen upcoming zijn, wie er lid zijn van het netwerk en hun eigen mening delen over belangrijke onderwerpen.

Doelgroep

Leden

Opdrachtgever

Jong Management

Markt

Ondernemers en managers

Eerste release

01 oktober 2019

Over

Jong Management is dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar en telt ruim 1000 leden die werkzaam zijn in ondernemingen en organisaties. Door vele jaarlijkse activiteiten komen zij in contact met elkaar en vormen ze een hecht netwerk. Jong Management is onderdeel van VNO-NCW en bestaat al meer dan 100 jaar.

Uitdaging

Met veel jonge ondernemers en managers onder de 40 jaar als lid is het belangrijk om aansluiting te houden bij de verwachtingen en manier van werken. Ondanks een prima online ledensysteem bleef de vraag vanuit leden groeien om zich nog makkelijker aan te kunnen melden voor evenementen en om meer zicht te krijgen op de andere leden.

Vanuit de vereniging was er ook een wens om de mening van leden te kunnen peilen over een bepaald onderwerp. Op zo'n moment is er maar één concreet kanaal dat hier een goed antwoord op kan geven: een app.

Afbeelding Webuildapps

Oplossing

Samen met Jong Management is de Mijn JM app voor leden gerealiseerd. Bij de het uitwerken van het UI/UX ontwerp is continu gefocust op het realiseren van een praktische tool voor leden waarbij de uitgangspunten intuïtief, persoonlijk, waardevol en JM gevoel belangrijk waren.

Belangrijke features:

  • Overzicht van de evenementen van je eigen kring en landelijke evenementen
  • Overzicht van de leden van je eigen kring en andere kringen
  • Peilingen om de stemming onder leden te kunnen peilen

Alle functionaliteit wordt ondersteund via de API van het ledensysteem die is ontwikkeld door Raadhuis & Kobalt.

Resultaat

Met de Mijn JM app kunnen leden van Jong Management zien welke evenementen er aan zitten te komen, wie er lid zijn van het netwerk en hun eigen mening delen over belangrijke onderwerpen. Daarmee is de Mijn JM app een waardevol product voor de leden van het netwerk.

Evenementen en bedrijfsbezoeken

Ieder lid heeft een persoonlijk overzicht met evenementen van zijn of haar kring(en). Daarnaast zijn ook alle landelijke evenementen en bijeenkomsten zichtbaar.

Evenementen en bedrijfsbezoeken

Kringen

Het netwerk van Jong Management is verdeeld over meer dan 30 verschillende kringen door heel Nederland. Een landelijk netwerk van meer dan 1000 (jonge) ondernemers die graag bereid zijn om vanuit hun eigen specialisme een ander lid te helpen met een uitdaging.

Kringen inzien in de Jong Management app

Peilingen

Via Mijn JM kan Jong Management in korte tijd een stelling voorleggen aan alle leden en peilen wat er speelt onder leden. Via een notificatie worden leden opgeroepen om te reageren en is realtime zichtbaar welk standpunt de toekomst van Nederland inneemt.

Peilingen houden en inzien

Netwerk van ondernemers

Iedere kring heeft zijn eigen leden die samen de kern vormen van het JM lidmaatschap. Samen met het bestuur organiseren leden mooie bedrijfsbezoeken en events en gaan er deuren open die anders vaak gesloten blijven. De lokale kring is veelal een belangrijke basis in het netwerk van onze leden.

Netwerk van ondernemers

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.