No Farmers, No Food is een bekende slogan van onze boeren

Onze agrarische sector is wereldwijd toonaangevend en met onze Universiteit Wageningen staan we in de wereldtop als het om kennis gaat op het gebied van landbouw en veeteelt. Wij ondersteunen onze boeren en agrarische bedrijven graag met onze kennis en vaardigheden.

Besseling Techniek

Slimme kasdekwassers op afstand besturen

Met de Roofmaster Remote Access app kunnen gebruikers van de innovatieve kasdekwassers van Besseling Techniek hun apparaten op afstand besturen. Dit leidt tot een kasdekbewassing die nog efficiënter is dan voorheen.

Bekijk deze case

OZ Planten (Dutch Flower Group)

Servicekanaal voor klanten van OZ Planten

Via de OZ planten app kunnen klanten eenvoudig de promolijst artikelen bekijken en bestellen. Daarnaast blijven ze op de hoogte van aankomende specials en kunnen zij service-gerichte acties uitvoeren zoals het bekijken van facturen of het indienen van reclamaties.

Bekijk deze case

Agrifirm

Makkelijk veldbezoeken in CRM toevoegen voor Agrifirm

Bij een coöperatie als Agrifirm met meer dan 10.000 leden en bijna 3000 medewerkers vinden nogal wat gesprekken met klanten plaats. Daarom is een CRM oplossing als Cloud4Customer van SAP een mooi platform om alle informatie rondom klanten en bezoeken te registreren. Maar wat als medewerkers in het veld de behoefte hebben aan een meer praktisch toegankelijke en eenvoudige tool?

Bekijk deze case

Bejo Zaden

Location based content tijdens open dagen met de Bejo Experience app

De Bejo Experience app is een verrijking voor de open dagen. Bezoekers van over de hele wereld hebben alle benodigde informatie over het event binnen handbereik.

Bekijk deze case

Bejo Zaden

Analyseer gewassen met Bejo's Cropalyser

Bejo's Cropalyser geeft medewerkers in de meest onherbergzame gebieden ter wereld zowel on- als offline de mogelijkheid om ziektebeelden in gewassen te herkennen en bestrijden. De vele content die hier voor nodig is is eenvoudig vanuit het backend aan te passen.

Bekijk deze case

When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it.

Henry Ford, founder of Ford Motor Company