Bij transport is planning en realtime track&trace onmisbaar

Onderstaand een aantal cases van ons die allemaal te maken hebben met vervoer en transport. De meeste zijn specifiek zijn ontwikkeld voor bedrijven binnen de transportsector.

RecyBEM B.V.

Begeleidingsbrieven voor transport van gebruikte banden via ReBBA app

Met ReBBA worden bij RecyBEM aangesloten inzamelaars gefaciliteerd bij het transport van gebruikte banden zodat er geen papieren begeleidingsbrief meer nodig is. Het grote voordeel van ReBBA is de volledig digitale verwerking waardoor de administratieve last wordt beperkt. Met de aanvullende Keurmeester app kunnen banden worden gekeurd.

Bekijk deze case

Van der Haas Transport

Track & Trace orders realtime met Van der Haas app

Deze oplossing geeft transportbedrijf Van der Haas en haar afnemers waar dan ook ter wereld realtime inzicht in de status van geplaatste orders. De koppeling met het Transpas Enterprise TMS zorgt voor een optimale workflow bij alle betrokken partijen.

Bekijk deze case

Van Dooren Transport

Van A naar B met de Van Dooren Transport app

De Van Dooren Transport app draagt direct bij aan de dagelijkse bedrijfsvoering. De app is gekoppeld met het bestaande TMS én de business logica van de klant is geïmplementeerd. Sinds de release van de app is het aantal orders aanzienlijk omhoog gegaan en zijn de administratieve taken afgenomen.

Bekijk deze case

It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.

Charles Darwin