Mensen bouwen communities op basis van gelijke interesses

Onderstaand een aantal van onze cases waarin wij apps voor verenigingen en communities hebben ontwikkeld. Dit loopt van vereniging met jonge ondernemers tot een community in de paardensport.

WOO Sports

WOO perfectioneert jouw kite-prestaties

Met de slimme sensor van WOO Watersports kunnen kitesurfers allerlei interessante data en statistieken meten. De WOO Sports app is de ideale aanvulling op deze tech: je kan leaderboards inzien, je sessies analyseren, achievements unlocken en nog veel meer.

Bekijk deze case

Dynamic Casting

Casting wordt makkelijk met Get Discovered

Met Get Discovered kunnen figuranten, acteurs en modellen hun eigen profiel creëren, hun unieke vaardigheden delen en zich aanmelden voor casting oproepen. Get Discovered zorgt naast actuele informatie voor hun talenten ook voor laagdrempelige communicatie tussen opdrachtgever en talent.

Bekijk deze case

Jong Management

Verenigingsapp voor leden van Jong Management

Met de Mijn JM app kunnen leden van Jong Management zien welke evenementen upcoming zijn, wie er lid zijn van het netwerk en hun eigen mening delen over een belangrijk onderwerp. Uiteraard met ondersteuning voor push notificaties. De app wordt ondersteund door een koppeling met de API van het ledensysteem.

Bekijk deze case

Huddle

Verbind met andere leden en volg e-learning in een Huddle community

Met een Huddle kan iedereen die laagdempelig trainingen wil aanbieden en een community wil opbouwen rondom een bepaald onderwerp een eigen ledensite opbouwen. Met de Huddle app kan iedereen eenvoudig op de hoogte blijven van alles wat er binnen de community gebeurd en deelnemen aan trainingen en de topics die langskomen. Meerdere Huddles? Geen probleem.

Bekijk deze case

DressagePro

Professionele dressuurtraining voor iedere ruiter met EquiPro

Voor velen van ons is het een droom: getraind worden door een trainer van topniveau. Helaas zijn deze trainingen vaak behoorlijk prijzig of is er simpelweg een gebrek aan tijd. Met de EquiPro app kan iedere ruiter nu een professionele training met persoonlijk advies aanvragen.

Bekijk deze case

Whether you think you can, or you think you can't you're right.

Henry Ford