Casting wordt makkelijk met Get Discovered

Met Get Discovered kunnen figuranten, acteurs en modellen hun eigen profiel creëren, hun unieke vaardigheden delen en zich aanmelden voor casting oproepen. Get Discovered zorgt naast actuele informatie voor hun talenten ook voor laagdrempelige communicatie tussen opdrachtgever en talent.

Doelgroep

Talenten

Opdrachtgever

Dynamic Casting

Markt

Media en entertainment

Eerste release

01 maart 2020

Casting calls van Get Discovered

Dynamic Casting

GetDiscovered.com is onderdeel van Dynamic Casting BV - een castingbureau met ruim 30 jaar ervaring en een database met meer dan 100.000 talenten. Zij hebben binnen de branche een gevestigde en gerespecteerde naam opgebouwd. Dynamic Casting ondersteunt producenten en partijen uit de media en entertainmentbranche bij de zoektocht naar de juiste gezichten voor mediaproducties. En dat in de breedste zin van het woord: fotoshoots, commercials, series en speelfilms passeren allemaal de revue. Dynamic Casting verzorgt ook hostessen, fotografen en visagisten.

Casting director op je mobiel

Het casten van talent via de website van Get Discovered werkt snel en doeltreffend. Om Get Discovered nóg populairder te maken onder hun talenten is ervoor gekozen om een casting-app te realiseren. Met deze handige app kunnen talenten eenvoudig via hun mobiel allerlei zaken omtrent casting regelen. Alsof ze een persoonlijke casting director op hun telefoon hebben geïnstalleerd.

Via de app kunnen talenten zich inschrijven als talent en hun profiel aanvullen met allerlei eigenschappen. Daarnaast kunnen opdrachtgevers uit een database aan talenten kiezen welk talent geschikt is voor hun casting oproep. De app is in eerste instantie bedoeld voor talenten, maar (in)direct zorgt het er ook voor dat het casten voor producties sneller en soepeler zal verlopen. De talenten worden immers direct op hun smartphone bereikt.

Word bekend met Get Discovered

Naast het innovatieve karakter zorgt de app voor gemak en tijdsbesparing. Enkele features van de app zijn: het aanmaken en beheren van een castingprofiel, een showreel en foto's toevoegen en reageren op casting calls. Talenten kunnen er ook voor kiezen om automatisch meldingen te ontvangen wanneer er opdrachten beschikbaar komen die bij hun profiel passen.

Of je nou een beginnende figurant bent, een gevestigde acteur, of op zoek naar talent voor jouw productie: de app van Get Discovered staat voor je klaar. De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits op zowel Android en iOS.

Is je nieuwsgierigheid voor Get Discovered gewekt? Download dan de iOS app of Android app.

Vanaf de allereerste reactie op mijn aanvraag voor een GetDiscovered.com app viel mijn mond open van verwondering: deze mensen snappen HELEMAAL wat de scope is. Ik heb gedurende het hele proces nauwelijks hoeven bijsturen; want men begreep het gewoon. Super fijn schakelen met de heren en dus is Webuildapps wat ons betreft een dikke aanrader om uw concept aan toe te vertrouwen.

Sandra Rake (Founder)

Profiel

Ieder talent kan een persoonlijk profiel beheren met foto's en eventueel een video waarin kwaliteiten worden getoond. Het is mogelijk om meerdere profielen onder één account te hebben, zo kan er ook een profiel gecreëerd worden voor kinderen.

Get Discovered Profiel

Ervaring

Opdrachtgevers willen bij sommige castings weten wat de talenten in huis hebben. Het is daarom mogelijk om acteer- en toneel ervaringen te delen. Ook kunnen ervaringen zoals styling en presentaties gedeeld worden. Op basis van deze ervaringen kan Dynamic Casting verifiëren of een talent over een bepaalde vaardigheid beschikt.

Get Discovered Ervaringen

Casting oproepen

Ontdek casting oproepen van allerlei categorieën; TV shows, (edel)figuratie en modellenwerk. Deze oproepen zijn verdeeld over hun status. Zo kan de gebruiker zien welke nieuw zijn, op welke gereageerd is en welke geboekt zijn.

Casting calls van Get Discovered

Uiterlijke kernmerken

Elke rol is anders. Opdrachtgevers zoeken regelmatig naar specifieke kernmerken. Daarom kunnen talenten ervoor kiezen om informatie als lengte en lichaamsgewicht te delen, maar ook kenmerken als wel of geen bril. Met deze kenmerken kunnen opdrachtgevers gericht naar talenten zoeken en deze pushnotificaties sturen met een uitnodiging voor hun casting.

Uiterlijk instellen in Get Discovered