Android app ontwikkelen

Bij Webuildapps ontwikkelen wij native Android apps welke bijdragen aan uw bedrijfsprocessen. Hierbij staan hoogstaande kwaliteit en een briljante user experience centraal, zodat iedereen die bij de app betrokken is direct gebruik kan maken van de functionaliteiten.

Android app laten maken

Wil je een native Android app laten maken voor jouw onderneming? Webuildapps bouwt sinds 2009 apps met toegevoegde waarde voor organisaties. Samen met onze klanten monitoren we stap voor stap de voortgang van het ontwikkelproces en richten we de app precies zo in als de klant het wil. Wij zorgen ervoor dat we uw processen door en door begrijpen, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Het maken van de Android app

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we waar jullie voor staan en gaan we dieper in op de inhoudelijke functionaliteiten die de app moet krijgen. Tijdens het maken van de Android app zet een Android ontwikkelaar alle ontwerpen om in een echt werkende app en komen alle ideeën werkelijk tot leven. Vaak is er nauw contact tussen het team en de product owner om samen keuzes te maken over functionaliteit en voortgang.

Testen van de Android app

Nadat de de Android applicatie is gemaakt wordt deze samen met alle stakeholders doorgelopen en getest. Als er na het testen van de Android app nog feedback volgt dan wordt deze opgepakt en als iedereen akkoord is dan kan de Android app beschikbaar worden gesteld aan het grote publiek.

Publicatie van de Android app

Een Android app publiceren wij normaal gesproken na het maken van de app via de Google Play Store, van waaruit gebruikers hun apps downloaden. In tegenstelling tot Apple heeft Google geen pro-actief review proces voor het controleren van de app. Na het aanmelden van de app in Google Play komt de app binnen enkele uren beschikbaar via de Play Store.

Kosten app laten maken

Wanneer je overweegt om een app te laten maken dan valt het aan te raden om eerst goed te kijken naar wat je precies wilt en tegen welk budget. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Rome en iedere route kent zijn eigen kostenpatroon. Wel moet je er rekening mee houden dat je al snel enkele tienduizenden euro's moet investeren om er een succes van te maken. Meer over de kosten lees je in dit blog over de kosten van het laten maken van een app.

App offerte aanvragen

Ben je op zoek naar app ontwikkelaar die een app voor jouw bedrijf of organisatie kan ontwikkelen, neem dan contact op met Webuildapps of vraag een offerte aan voor het laten maken van een app.

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323