App bouwer voor maatwerk native apps

Wil je een maatwerk app laten bouwen? Wij ontwikkelen sinds 2009 apps. Onze focus is het bouwen van native apps voor diverse mobiele platformen. Zo leveren we wereldwijd toegevoegde waarde aan allerlei eindgebruikers.

App ontwikkelaar Webuildapps header

App bouwer die met je meedenkt

Wanneer je op zoek bent naar een meedenkende app bouwer om jouw app te laten maken dan ben je bij Webuildapps aan het juiste adres. Wij bouwen kwalitatief sterke apps die meer moeten kunnen dan alleen maar 'slim' zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze apps een duidelijke, meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf: sneller en efficiënter, toegankelijker en klantvriendelijker. Dit doen wij met standaardcomponenten waar het kan, en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen we altijd tot een oplossing die langdurig effectief is.

Ben je benieuwd hoe onze slimme applicaties en ervaring als app bouwer kunnen bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag je vragen en geven vrijblijvend advies.

Schermen WOO

Concept, ontwerp, realisatie en beheer

Als ervaren app bouwer ondersteunen we onze klanten gedurende het hele proces, van concept tot eindresultaat. Tijdens persoonlijke gesprekken worden de mogelijkheden verkend. Ieder bedrijf is uniek en heeft een passende oplossing nodig. Vervolgens richten we ons op het design en de bouw van resultaatgerichte apps die fijn in gebruik zijn. De beoogde doelstellingen van de organisatie verliezen we tijdens dit proces niet uit het oog.

Onze focus als app bouwer ligt op native iOS en Android apps die zich kenmerken door kwaliteit, bruikbaarheid en innovatie. Integraties met verschillende API's en bedrijfssystemen vallen ook onder onze expertise. We hebben ruime ervaring met het integreren van ERP-koppelingen, TMS-systemen, Track&Trace, CRM en meer. Al meer dan 10 jaar leveren we als app bouwer uiteenlopende kwaliteitsoplossingen.

Jong Management

App bouwer voor iPhone, iPad en Apple Watch apps

Wij zijn app bouwer voor alle Apple devices, denk hierbij aan apps voor iOS (iPhone en iPad), maar we bouwen ook apps voor Apple WatchOS, het besturingssysteem van de Apple Watch. Tegenwoordig bouwen wij onze iOS apps in Swift, Apple's nieuwste ontwikkeltaal. Uiteraard ondersteunen wij ook nog de iOS-taal van weleer, Objective-C.

App bouwer voor Android apps

Als app bouwer ontwikkelen wij ook apps voor Android. Android is het besturingssysteem dat je op veel smartphones van onder andere Samsung, LG, HTC, Motorola en Huawei terugvindt. Onze Android apps worden native gebouwd in Kotlin. Ondanks de versplintering en verschillen in toestellen proberen wij een brede range aan Android toestellen en versies van Android te blijven ondersteunen.

Laat ons meedenken

Als app bouwer met ruim een decennium ervaring hebben we een breed scala aan oplossingen mogen realiseren. We bouwen meer dan alleen een app, de apps zijn in weze een middel om een bepaald doel te bereiken. Meer inzicht, controle en gemak bijvoorbeeld. We denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf.