App bouwer voor maatwerk native apps

Wij zijn app bouwer sinds 2009 en sindsdien is dat ook de volledige focus van ons bedrijf; het bouwen van native apps voor diverse (mobiele) platformen.

Wanneer je op zoek bent naar een meedenkende app bouwer voor het laten maken van jouw app dan ben je bij Webuildapps aan het juiste adres. Wij bouwen kwalitatief hoogstaande maatwerk apps die meer moeten kunnen dan alleen maar 'smart' zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze apps een duidelijke, meetbare bijdrage leveren aan jouw business: sneller en efficiënter, toegankelijker en klantvriendelijker. Dit doen wij met standaardcomponenten waar het kan, en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen we altijd tot een oplossing die langdurig effectief is.

App bouwer voor iPhone, iPad of Apple Watch apps

Wij zijn app bouwer voor alle Apple devices, denk hierbij aan apps voor iOS, - iPhone, iPad en iPod - maar wij bouwen ook apps voor Apple WatchOS - het besturingssysteem van de Apple Watch - dat Apple recent heeft geïntroduceerd. Tegenwoordig bouwen wij de Apple apps in Swift - Apple's nieuwste ontwikkeltaal - maar uiteraard ondersteunen en bouwen wij ook in het oudere Objective-C.

Android app bouwer

Als app bouwer ontwikkelen wij ook apps voor Android. Android is het besturingssysteem dat je op veel smartphones van onder andere Samsung, LG, HTC, Motorola en Huawei terugvind. Onze Android apps worden native gebouwd in Java. Ondanks de versplintering en verschillen in toestellen proberen wij een brede range aan Android toestellen en versies van Android te blijven ondersteunen.

Windows Phone app bouwer

Naast de platformen van de marktleiders - in Nederland nemen Android en iOS samen 96% voor hun rekening - bouwen wij ook apps voor Windows Phone. Ondanks dat dit platform qua adoptie geen hoge ogen gooit zijn er wel degelijk gebruikersgroepen waar dit platform populair is. Zo is Windows Phone populairder in Italië dan in Nederland.

Xamarin (.iOS .Android & .Forms) app bouwer

Naast native ontwikkelen voor de bekende grote platformen ontwikkelen wij ook apps op basis van Xamarin. Met Xamarin kunnen wij in minder tijd apps bouwen voor iOS, Android en Windows Phone doordat er vanuit een enkele code base gewerkt kan worden. Simpel gezegd kunnen wij een enkele enterprise app maken en deze op drie platformen inzetten. 

App offerte aanvragen

Ben je op zoek naar app bouwer die een app voor jouw bedrijf of organisatie kan bouwen, neem dan contact op met Webuildapps of vraag een app offerte aan. 

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323