App bouwer voor maatwerk iOS, Android en web apps

Wil je een maatwerk app laten bouwen? Wij ontwikkelen sinds 2009 apps. Onze focus is het bouwen van native apps voor diverse mobiele platformen. Zo leveren we wereldwijd toegevoegde waarde aan allerlei eindgebruikers. Het verbeteren van de core business van onze klanten is waar wij het meeste plezier in hebben.

Afbeelding Webuildapps

App bouwer die met je meedenkt

Als je op zoek bent naar een meedenkende app bouwer om jouw app te laten maken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen kwalitatief sterke apps die meer moeten kunnen dan alleen maar 'slim' zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze apps een duidelijke, meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf. Liefst zorgt de app voor de volgende voordelen:

  • Meer snelheid
  • Meer efficiëntie
  • Meer toegankelijkheid
  • Meer klantvriendelijkheid

Het bouwen doen we met standaardcomponenten waar het kan, en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen we altijd tot een oplossing die langdurig effectief is.

Ben je benieuwd hoe onze slimme applicaties en ervaring als app bouwer kunnen bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen? Kom eens bij ons in de lucht. We geven vrijblijvend antwoord op al je vragen. 🚀

Afbeelding Webuildapps

Ervaren app bouwer

In de afgelopen 14 jaar hebben wij grote en kleinere organisaties mogen helpen bij het bouwen van apps. Via meer dan honderd apps zijn er miljoenen sessies van gebruikers geweest.

Deze ervaring geeft partijen het vertrouwen in ons als team dat wij hen goed kunnen helpen bij het succesvol bouwen van projecten en het bereiken van uitdagende doelstellingen. Dat doen we met veel plezier voor verschillende branches, van startups en mkb-bedrijven tot multinationals. Een kleine greep uit ons werk:

Afbeelding Webuildapps

Concept, ontwerp, realisatie en beheer

Als ervaren app bouwer ondersteunen we onze klanten gedurende het hele proces, van concept tot eindresultaat. Tijdens persoonlijke gesprekken worden de mogelijkheden verkend. Ieder bedrijf is uniek en heeft een passende oplossing nodig. Vervolgens richten we ons op het design en de bouw van resultaatgerichte apps die fijn in gebruik zijn. De beoogde doelstellingen van de organisatie verliezen we tijdens dit proces niet uit het oog.

Onze focus als app bouwer ligt op native iOS en Android apps die zich kenmerken door kwaliteit, bruikbaarheid en innovatie. Integraties met verschillende API's en bedrijfssystemen vallen ook onder onze expertise. Al 13 jaar leveren we als app bouwer uiteenlopende kwaliteitsoplossingen.

We hebben ruime ervaring met het integreren van:

  • ERP-koppelingen
  • TMS-systemen
  • Track&Trace
  • CRM
  • en meer! 🤖
Afbeelding Webuildapps

App bouwer voor iPhone, iPad en Apple Watch apps 🍎

Wij zijn app bouwer voor alle Apple devices, denk hierbij aan apps voor iOS (iPhone en iPad), maar we bouwen ook apps voor Apple WatchOS, het besturingssysteem van de Apple Watch. Tegenwoordig bouwen wij onze iOS apps in Swift, Apple's nieuwste ontwikkeltaal.

Uiteraard ondersteunen wij ook nog de iOS-taal van weleer, Objective-C.

App bouwer voor Android apps

Als app bouwer ontwikkelen wij ook apps voor Android. Android is het besturingssysteem dat je op veel smartphones van onder andere Samsung, LG, HTC, Motorola en Huawei terugvindt.

Onze Android apps worden native gebouwd in Kotlin. Ondanks de versplintering en verschillen in toestellen proberen wij een brede range aan Android toestellen en versies van Android te blijven ondersteunen.

Samen een app bouwen?

Vraag je je af hoe wij als app ontwikkelaar naar jouw vraagstuk kijken? Kom dan gerust eens bij ons in de lucht. Dan werpen we samen een kritische blik op het idee, de visie en hoe daarmee zoveel mogelijk succes kan worden behaald. 🚀

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.