Integraties met innovatieve machines

Machinebouwers hebben veel waardevolle data tot hun beschikking. Hoe kunnen zij deze data zo slim mogelijk benutten om hun processen en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? Met intelligente apps heeft de eindgebruiker altijd inzicht en kunnen er sterke beslissingen worden genomen.

Afbeelding Webuildapps

Dienstverlening van hoog niveau

Informatie van machines kan door een backend verwerkt worden en realtime worden uitgelezen in een intuïtieve app. Daar zijn wij als app ontwikkelaar gespecialiseerd in. Handig voor het bedrijf dat de machines realiseert, maar vooral handig voor de mensen die uiteindelijk de machines in gebruik nemen.

Door data optimaal te benutten wordt de dienstverlening naar een hoger niveau getrokken. Het monitoren van processen, het ontvangen van meldingen en het besturen van apparaten wordt voor eindgebruikers makkelijker dan ooit voorheen gemaakt.

Benieuwd naar enkele van onze apps op het gebied van machines? Lees meer over apps en machine integraties. Zelf een app laten maken die met machines samenwerkt? Kom dan eens bij ons in de lucht.

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.