Middleware en API

Als app ontwikkelaar met ruim 13 jaar ervaring kunnen we tot een oplossing qua middleware en API komen die perfect aansluit op jouw vraagstuk.

Afbeelding Webuildapps

Brug tussen app en systeem

De API, ofwel de Application Programming Interface, is als het ware de brug tussen een app en een systeem. De API verleent de app toegang tot de backend, waardoor deze met elkaar kunnen communiceren. De backend communiceert vervolgens de opgevraagde gegevens, zoals foto's, video's en berichten, terug naar de app.

Specialist in middleware en API

Het koppelen van een app met een nieuw systeem is veel makkelijker dan het koppelen aan een bestaand systeem. De hele weg is nog vrij en je kunt alles zo inrichten als je zelf wil. Net als bij het koppelen van een bestaand systeem moet er een API komen, welke fungeert als sleutel om de deur tussen de app en het systeem open te houden.

Door een app feilloos te integreren met een bestaand systeem binnen een bedrijf kunnen we tot een maatwerk resultaat komen wat perfect aansluit bij de situatie en de wensen van de gebruikers. App ontwikkelaar Webuildapps is specialist in het realiseren van software koppelingen. Heb jij een vraagstuk wat hierbij past en wil je een app laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.