Verbind met andere leden en volg e-learning in een Huddle

Met de Huddle app kan iedereen eenvoudig opbouwen, op de hoogte blijven van alles wat er binnen de community gebeurt en deelnemen aan trainingen en de topics die langskomen. Meerdere Huddles? Geen probleem.

Doelgroep

Leden

Opdrachtgever

Huddle

Markt

Community & e-learning

Eerste release

01 augustus 2019

Over

Huddle is een platform voor iedereen die digitale producten zoals e-books, trainingen, audioprogramma's, hand-outs of andere naslagwerken wil aanbieden bij een product. Met de e-learning omgeving kun je klanten en leden stapsgewijs door jouw aanbod heen laten lopen en hun voortgang volgen.

Het Community Forum is daarnaast een belangrijk onderdeel waarmee via categorieën, secties en topics een structuur ontstaat over allerlei onderwerpen en vragen vanuit jouw eigen community. Een community kan worden afgesloten voor het publiek, maar ook openbaar worden aangeboden. Huddle is daarnaast ook een sociaal platform met allerlei features die je van een sociaal netwerk mag verwachten, zodat jouw leden interactie kunnen hebben met elkaar.

Afbeelding Webuildapps

Huddle onderweg

Vanuit alle Huddle beheerders en hun communities kwam steeds vaker de vraag naar een app om ook onderweg - ondanks de response website - actief te kunnen zijn. Een training volgen in de trein of vanaf de bank reageren op een topic werd steeds belangrijker voor de verschillende leden. Met deze wensen heeft Huddle Webuildapps benaderd om eens mee te denken over de mogelijkheden en zijn we samen aan de slag gegaan om een iOS en Android app te ontwikkelen.

Huddle app

Iedere gebruiker kan inloggen met zijn of haar account en zo via de app toegang krijgen tot alle Huddles waarbij hij is aangesloten. Binnen iedere Huddle kan de gebruiker zijn of haar inbox bekijken en zien wat er allemaal binnen de community is gebeurd.

Binnen alle boards kan er gereageerd worden op de langsgekomen topics of kunnen nieuwe berichten worden geplaatst. Ook zijn de social features zoals het liken van berichten beschikbaar.

Via de app kan de gebruiker ook de aangeboden trainingen binnen een Huddle blijven volgen om zo de persoonlijke ontwikkeling op peil te houden.

Community

Met een overzicht van jouw community weet je precies wat er speelt, wat er nieuw is en wat populair is.

USP afbeelding Community

Topics

Raak in gesprek met andere leden. Gebruikers kunnen topics plaatsen, plaatjes posten en reacties achterlaten.

USP afbeelding Topics

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.