Snel en betrouwbaar parkeren bij Eindhoven Airport met EazzyPark

Het is een welbekend probleem: voor en tijdens de vakantie stress over de auto. Waar ga ik parkeren, wat kost dat en wat als er schade gereden wordt tijdens mijn afwezigheid? De EazzyPark app ontneemt je vanaf nu al deze zorgen.

Doelgroep

Parkeerservice

Opdrachtgever

EazzyPark

Markt

Consumenten

Eerste release

06 augustus 2018

IMG 0078

Over Eazzypark

Eazzypark is dé valet parking en shuttle service van Eindhoven Airport. Zij zorgen er elke dag weer voor dat honderden reizigers zonder zorgen over hun auto op reis kunnen gaan.

Klanten zijn al reeds zeer te spreken over geleverde services, maar Eazzypark wil een nog volledigere klantervaring en heeft gekozen om hiervoor een native app te laten ontwikkelen.

Unieke aanpak

De ontwikkeling van de Eazzypark parkeer app is anders verlopen dan wij bij Webuildapps gewend zijn. Daar waar we normaal toe werken naar een (reeds bekend) eindproduct, is er dit keer voor gekozen om te gaan werken met objectives: binnen anderhalf jaar moet 30% van alle reserveringen via de meest gebruiksvriendelijke en innovatieve parkeerapp geplaatst worden.

Transparante valet parking

Een van de grootste vragen die bij valet parking komt kijken is toch wel: wat gebeurt er met mijn auto tijdens mijn reis? En wat als er schade gereden wordt?

Eazzypark neemt deze en nog veel meer zorgen uit handen. Door simpelweg een aantal foto's van de auto te nemen alvorens vertrek kan er achteraf nooit gedoe zijn over eventuele schade.

Ook kan je er als gebruiker voor kiezen om bepaalde pushnotificaties in of uit te schakelen naar wens, zodat je zeker weet dat alleen de voor jou relevante berichten worden getoond. Tot slot is de app voorzien van een volledig overzicht met alle relevante parkeerinformatie voor beide betrokken partijen.

Efficiënte valet parking

Reizigers die gebruik maken van de Eazzypark service zijn vaak voor enkele dagen tot weken afwezig. Een periode waarin de auto normaal in 'downtime' staat, kan door Eazzypark zeer efficiënt ingevuld worden. Tijdens de afwezigheid kun je ervoor kiezen om direct het onderhoud van de auto te laten regelen; van APK tot schoonmaak. Zodra je als reiziger (bijna) voet zet op Nederlandse bodem wordt jouw auto opgehaald en voorgereden. Zo zorgen we samen voor een onbezorgde, efficiënte reis.

Kies je vluchtnummer

Je kunt eenvoudig jouw vlucht en vluchtnummer zoeken uit de data direct Eindhoven Airport. Zo weet Eazzypark altijd wanneer ze je kunnen verwachten en wanneer jouw auto weer klaar mag staan voor de reis naar huis.

Eazzypark valet flight suggestion

Parkeren met echte service

Bij het reserveren kun je direct aangeven van welke diensten je gebruik wilt maken. Denk hierbij aan wassen of elektrisch laden. Maar je kunt hem ook volledig laten uitzuigen en in de was zetten zodat je naar huis kunt in een schone auto.

Eazzypark valet flight services

Loyale klanten worden gewaardeerd

Naast alle drukte rondom een vakantie is het altijd fijn als je loyaliteit wordt gewaardeerd. Daarom kunnen klanten van EazzyPark die eerder hebben geparkeerd met hun persoonlijke coupon code genieten van net dat stukje extra voordeel. Wie wil er nou niet met twee minuten lopen in de hal van Eindhoven Airport staan.

Eazzypark valet flight coupon