Realtime product informatie delen met medewerkers en dealers

Maak je gebruik van Perfion PIM? Deel dan eenvoudig al jouw productinformatie realtime met klanten en medewerkers. Met een zeer beperkte configuratie al binnen een dag volledig up-and-running én volledig volgens jouw eigen Perfion implementatie.

Doelgroep

Organisaties met Perfion PIM

Opdrachtgever

Webuildapps & Bluedesk

Markt

PIM oplossingen

Eerste release

01 augustus 2019

PIM Connect coffee machines IMG 1129

Ieder bedrijf met een grote diversiteit aan producten kent de uitdaging van het beheren van productinformatie. Het in kaart houden van alle producten en varianten is al een klus, laat staan het bijhouden van alle (kleine) wijzigingen op de vele producten. Juist voor bedrijven met deze uitdaging is Perfion als Product Informatie Management systeem (of kortweg PIM) een oplossing.

Eenvoudig actuele productinformatie delen én in controle blijven

Als organisatie kun je configureren welke productcatalogus uit Perfion via het PIM Connect platform zichtbaar is in de app. Bij de verschillende rollen kan aangegeven worden welke informatie inzichtelijk is voor een specifieke gebruikersgroep. De producten en productinformatie kan eenvoudig door alle gebruikers gedeeld worden met klanten, dealers en collega's via een publieke rol zodat er nooit onbedoeld vertrouwelijke informatie kan worden gepubliceerd.

PIM Connect implementeren voor de Perfion installatie van jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie een Perfion PIM oplossing en leeft er een behoefte om eenvoudig realtime productinformatie te kunnen delen? Dan is is PIM Connect voor jou de oplossing. Via de PIM Connect website kun je meer informatie aanvragen en een demo account om PIM Connect te proberen. Ken je Perfion nog niet? Kijk dan op de Perfion website.

Overzicht assortiment

De gebruiker kan het gehele assortiment zien.

IMG 0066

Actuele productinformatie

Bekijk de actuele productinformatie van jouw eigen Perfion implementatie. De informatie is verdeeld over verschillende onderdelen.

IMG 0068

Barcode scanner

Zoek jouw producten doormiddel van het scannen van de barcode op het product

Pim Connect barcode scanner

Delen

Deel eenvoudig media of een complete pagina met realtime productinformatie. Publiekelijk en actueel zonder controle te verliezen.

PIM Connect share actionsheet

Product pagina link

Publieke gebruikers zullen de informatie zien via een webpagina.

IMG 0070

Gebruikersrollen

Elk account binnen PIM Connect heeft een rol. Er is een dashboard aangeleverd waarin de klant gebruikersrollen kan instellen

Screenshot 2019 07 05 at 11 18 53