Bereken productiecapaciteit met Bell Dredging Equipment app

Met de Bell app kunnen klanten eenvoudig berekenen wat de productiecapaciteit kan zijn onder bepaalde omstandigheden, welke pomp hier het beste bij past en of er boosters nodig zijn om de capaciteit te vergroten.

Doelgroep

Baggerbedrijven

Opdrachtgever

Bell Dredging Pumps B.V.

Markt

Baggersector

Eerste release

04 april 2019

Over

Bell Dredging Equipment is specialist op het gebied van baggeren en het ontwikkelen van baggeroplossingen. Het verplaatsen van zand, grind en alles daartussenin is mogelijk met de oplossingen van Bell. Denk hierbij aan baggerpompen, zware power packs en grote amfibiekranen die op afstand bestuurbaar zijn. Toepassingen zijn havens, rivieren en kanalen maar ook afgesloten gebieden zoals een goudmijn.

Productiecapaciteit berekenen

Bij veel van de vragen die Bell ontvangt is productiecapaciteit een belangrijk onderdeel. Omdat het berekenen hiervan vrij specifiek kan zijn en er veel achtergrond en kennis nodig is voor het berekenen en interpreteren hebben zij hiervoor intern een aantal tools ontwikkeld. 

Bell Dredging Equipment app

Om klanten te helpen bij het berekenen van productiecapaciteit heeft Bell ervoor gekozen om kennis te delen en de berekeningen voor productiecapaciteit op een eenvoudige wijze aan te bieden via een app voor iOS en Android. Via de app kan een eenvoudige calculatie gemaakt worden, maar kunnen ook geavanceerde berekeningen worden uitgevoerd die een nóg specifieker resultaat opleveren.

Ook is het mogelijk om via de app direct de Tosibox app en de Pro-fase Remote HMI app te openen. Uiteraard ontbreekt ook de Rental Shop voor verhuur van baggermaterieel en het laatste nieuws over Bell niet.

Productiecapaciteit in een eenvoudige en een geavanceerde berekening

Het berekenen van productiecapaciteit is een situatie specifieke berekening die met de Bell calculator eenvoudig kan worden uitgevoerd. Voor de écht specifieke situaties is de geavanceerde calculator beschikbaar.

Productiecapaciteit berekenen

Rental Shop en nieuws

Wereldwijd worden Bell producten gebruikt voor diverse toepassingen en op allerlei verschillende terreinen. Daarom is via de app ook de Rental Shop toegankelijk en informeert Bell klanten over nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.

Shop en nieuws in de app

Heb je advies nodig?

Samen inventariseren we jouw casus, de mogelijkheden, budget en tijdlijnen. Maak een afspraak voor een kennismaking.