App ontwikkelen voor Windows Phone

Bij Webuildapps ontwikkelen wij native Windows Phone apps en maken we van jouw idee een app met een strak ontwerp en een briljante user experience.

Windows Phone app laten maken

Wil je een native Windows Phone app laten maken voor jouw onderneming? Webuildapps bouwt sinds 2009 apps met toegevoegde waarde voor organisaties. Samen met onze klanten monitoren we stap voor stap de voortgang van het ontwikkelproces en richten we de app precies zo in als de klant het wil. Wij zorgen ervoor dat we uw processen door en door begrijpen, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Het maken van de Windows Phone app

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we waar jullie voor staan en gaan we dieper in op de inhoudelijke functionaliteiten die de app moet krijgen. Tijdens het maken van de Windows Phone app zet een Windows Phone ontwikkelaar alle ontwerpen om in een echt werkende app en komen alle ideeën werkelijk tot leven. Vaak is er nauw contact tussen het team en de product owner om samen keuzes te maken over functionaliteit en voortgang.

Testen van de Windows Phone app

Nadat de de Windows Phone applicatie is gemaakt wordt deze samen met alle stakeholders doorgelopen en getest. Als er na het testen van de Windows Phone app nog feedback volgt dan wordt deze opgepakt en als iedereen akkoord is dan kan de app beschikbaar worden gesteld aan het grote publiek.

Publicatie van de Windows Phone app

Een Windows Phone app publiceren wij normaal gesproken na het maken van de app via de Google Play Store, van waaruit gebruikers hun apps downloaden. In tegenstelling tot Apple heeft Google geen pro-actief review proces voor het controleren van de app. Na het aanmelden van de app in Google Play komt de app binnen enkele uren beschikbaar via de Play Store.

Kosten app laten maken

Wanneer je overweegt om een app te laten maken dan valt het aan te raden om eerst goed te kijken naar wat je precies wilt en tegen welk budget. Er zijn namelijk meer routes die je kunt overwegen om een app te laten maken en iedere route kent zijn eigen kosten patroon. Wel moet je er rekening mee houden dat je al snel enkele tienduizenden euro's moet investeren om er een succes van te maken. Meer over de kosten lees je in dit blog over de kosten van het laten maken van een app.

App offerte aanvragen

Ben je op zoek naar app ontwikkelaar die een app voor jouw bedrijf of organisatie kan ontwikkelen, neem dan contact op met Webuildapps of vraag een offerte aan voor het laten maken van een app.