Werken bij app bouwer Webuildapps

Ons team bestaat uit gepassioneerde developers, die hun leven hebben gewijd aan technologie en de religie van apps. Creatieve designers, die iedere gebruiker begrijpen en elke pixel perfect plaatsen. Samen met onze briljante information engineers zetten zij een mix van creativiteit en logica om naar een waardevolle app die de doelgroep ontzettend blij maakt. Toegankelijkheid en professionaliteit gaan bij ons hand in hand. Natuurlijk wordt het geheel gesmeerd met de nodige cafeïne en een passie voor het vak.

Wij zijn continu op zoek naar manieren om informatie beter en handiger te presenteren op kleine, slimme en mobiele schermen. We focussen ons op de eenvoud en het gevoel in de bediening van user interfaces. Naast een sublieme user experience zijn we gek op nieuwe technieken en gadgets. Al in een vroeg stadium proberen we onze hand te leggen op (developer versies van) nieuwe producten, zodat we er tijdens een creatieve sessie kennis en ervaring mee kunnen op doen. Ons motto? Work hard, play hard.

ENKELE FEITEN OVER ONS & ONZE APPS

Inmiddels zijn wij 6 jaar bezig met het bouwen van (native) apps. In deze jaren hebben wij zo'n 463 app gebouwd. Al deze apps zijn goed voor 659.783 downloads , die samen weer goed zijn voor het aanmaken van 326.541 useraccounts. De meest gebruikte app heeft ruim 9.000 actieve gebruikers per dag en een kleine 41.000 actieve gebruikers per maand.

6

JAAR ACTIEF

463

APPS

876.721

DOWNLOADS

346.549

GEBRUIKERS

War-code artiesten

Wij vinden het belangrijk dat iedere kracht binnen ons team trots is op de projecten, die wij uitvoeren. Wat aan de voorkant niet direct te zien is, is dat wij ook opgetogen zijn over de achterliggende techniek. Het is een uitdaging om als ware code-artiesten de code te optimaliseren. Onze developers zijn daarom terecht trots op hun creaties. Misschien vind je het leuk om eens aan te schuiven tijdens een kitchen table sessie (met pizza!)? Dan kun je horen welke technische uitdagingen er getackeld zijn en met welke nieuwe technieken wij experimenteren. Meld je vooral aan bij [Jan-Jaap](#direct-solliciteren).

We zijn als app bouwer regelmatig op zoek naar serieus talent. Pas jij bij Webuildapps en ben je ervan overtuigd dat je waarde toevoegt aan ons bijzondere team? Of ben je een talentvolle (hbo-) stagiair en durf je de uitdaging aan om in korte tijd veel te leren over de bouw van apps, interactie en andere technieken? Stuur dan een duidelijke mail naar [Jan-Jaap](#direct-solliciteren) met je cv en een korte motivatie waarom jij denkt dat je een aanvulling bent.

Talent gezocht

Ben je een diehard developer, die geniet van zijn werk (en hobby)? Kom bij ons werken en ontwikkel jezelf in een professionele omgeving met gelijkgestemde developers. Ons volledige team werkt met een grote passie voor techniek. Op dit moment hebben wij openstaande vacatures voor:

- Vacature Medior iOS app ontwikkelaar (Objective-C en/of Swift developer)
- Vacature Medior Android app ontwikkelaar (Java developer)

Stage

Vind je startups gaaf en wil je meer leren over apps en techniek of wil je ons juist iets leren omdat je vindt dat het beter kan? Meld je dan eens bij [Jan-Jaap](#direct-solliciteren) voor een mooie stage!

- Stagiair(e) Marketing&sales (meerdere gave opdrachten mogelijk!)
- Stagiair(e) development (iOS / Android / PHP(Symfony2/3) / Django)

Recruiters & intermediairs

Beste recruitmentbureaus en andere intermediairs, bedankt voor jullie (vele) aanbiedingen, leuke gesprekken en de moeite die jullie voor ons doen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures echter niet op prijs. Ben je daarentegen heel goed in jouw werk en kun jij ons team zelf versterken op het gebied van sales of marketing? Check dan voor jezelf eens onze vacatures.

Direct solliciteren