Transpas Enterprise app oplossing voor bedrijven in de logistiek

In 2013 zijn wij samen met Van Dooren Transport gestart om een oplossing te maken waarmee klanten van Van Dooren Transport eenvoudig transport orders kunnen invoeren. Uitgangspunt hierbij was een simpele en praktisch breed inzetbare oplossing voor klanten actief in de bloembollen. Voor Van Dooren Transport zit de meerwaarde van de oplossing vooral in de eenvoud en het gemak dat klanten enerzijds ervaren en efficiente processen intern door de koppeling met het Transpas CS Transport Management Systeem. De CS versie is  later vervangen door het Transpas Enterprise TMS.

Binnen de transport sector is Transpas van Art Systems een bekende oplossing. Art Systems levert met Transpas CS en Transpas Enterprise een uitgebreid Transport Management Systeem dat de interne processen bij veel vervoerders optimaliseert. 

App oplossing voor vervoerders

De oplossing voor Van Dooren is inmiddels uitgegroeid tot een oplossing die het mogelijk maakt om vanaf bijna alle denkbare apparaten orders in te voeren en track & trace informatie te bekijken. Door het slim inzetten van een hybride mix tussen native en web technologie is de app toegankelijk voor bijna iedere klant. 

Zo is de app beschikbaar vanaf:

- Desktop/web
- Smartphones (iPhone en Android)
- Tablets  (iPad en Android tablets)

De belangrijkste features van de app zijn:

- Eenvoudig invoeren van orders en zendingen
- Track & Trace informatie bekijken
- Gedetailleerde order informatie bekijken

Vormgeving in eigen huisstijl

Omdat klanten vaak loyaal zijn aan een vervoerder is het mogelijk om de huisstijl van de opdrachtgever mee te nemen in het uitstraling van de app. Dit helpt bij de adoptie van het gebruik onder een bestaand klantenbestand.

Koppeling met Transpas CS/Enterprise van Art Systems

De oplossing bestaat uit een app die communiceert met een aantal webservices. Door deze webservices kunnen wij de app koppelen met  Transpas CS of Transpas Enterprise. Deze inrichting zorgt ervoor dat  we flexibel een implementatie op maat kunnen neerzetten. 

Wat biedt deze app met Transpas CS/Enterprise koppeling mij?

De meerwaarde voor een vervoerder bestaat uit 

- Gemak voor klanten die nu eenvoudig orders kunnen invoeren en controleren
- Kostenbesparing door minder telefoon- en mailverkeer met vragen over (de status van) orders
- Efficiëntie omdat er minder orders per telefoon en mail binnenkomen die door een medewerker ingevoerd moeten worden

Meer informatie? 

Graag vertellen wij meer over deze oplossing en hoe deze binnen uw organisatie ingezet kan worden. Bel 072 30 30 372, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected].