Dit zijn de mensen die het verschil maken

Een enorme drive en een passie voor techniek maakt dat het licht bij ons op kantoor soms wat langer blijft branden. Of dit nou komt door een gaaf idee of een dringende deadline. Dit is ons team, dit zijn de mensen op wie wij trots zijn.

Alex Kok

Software Engineer (Android)

Alex Kok

Een goed doordachte oplossing die bij de eerste poging direct werkt laat de ogen van Alex stralen. Deze jongen uit Wieringerwaard houdt van techniek en automatiseert thuis alles wat los en vast zit. Als Alex niet op tijd is voor de stand-up komt meestal door een experimentele Android release.

Hans Schaaps

Software Engineer (iOS)

Hans Schaaps

Vanaf de eerste generatie iPhones ontwikkelt Hans apps voor iOS. Zijn voorliefde voor Apple producten vertaalt zich in een enorme verzameling van Apple apparaten en een schatkist aan kennis over alle ontwikkelingen. Is er een Apple keynote? Dan zit Hans klaar om de live stream te bekijken.

Jan Jaap de Jager

Office Manager (HR)

Jan Jaap de Jager

De kracht achter ons team, onze rots in de branding. Jan Jaap regelt het gewoon. Hij zorgt ervoor dat we op een prettige manier kunnen werken en vergeet de innerlijke mens zeker niet. Door zijn ondersteuning kan iedereen de beste versie van zichzelf zijn.

Julian de Lange

Business Consultant (Mobile)

Julian de Lange

Dankzij zijn enthousiasme en scherpe gevoel voor humor kan Julian met iedereen overweg. Als consultant zorgt Julian voor een helder inzicht in de mogelijke oplossingen. Deze jongen bewijst dat een lange afstandsrelatie wel kan werken.

Marco de Waard

Business Consultant (Founder)

Marco de Waard

Vanaf dag 1 is Marco betrokken bij Webuildapps. Hij heeft door de jaren heen veruit de meeste fouten gemaakt maar hier ook van geleerd. Hij heeft een sterk oplossingsgericht inzicht en een enorme drive om iedere klant direct te helpen. In zijn vrije tijd is hij sportief, maar wij weten wel beter.

Martijn van der Wal

Trainee (iOS)

Martijn van der Wal

Als jongste telg van ons team is Martijn druk bezig met het specialiseren in iOS. Naast de basis heeft Marijn een brede interesse in het leren om een betere Software Engineer te worden. We genieten we dagelijks van zijn zijn verfrissende inzichten en proberen we hem te motiveren om koffie te leren drinken.

Michael Beers

Software Engineer (Backend)

Michael Beers

Op zijn Kawasaki Ninja is Michael de vage groene schim die regelmatig tussen Hoorn en Alkmaar de dorpjes voorbij raast. Als ontwikkelaar houdt Michael zich bezig met Android apps en Laravel backend oplossingen. Hij geniet dagelijks van zijn 600mbit glasvezelverbinding en is regelmatig te vinden op de dansvloer bij danswedstrijden.

Pieter de Kroon

Designer (UI/UX)

Pieter de Kroon

Met zijn creatieve oplossingen zorgt Pieter als UI/UX designer voor verrassingen. Met regelmaat moet hij een ontwikkelaar overtuigen dat zijn visie beter gaat werken voor de gebruiker dan een 'standaard' oplossing. Pieter is opgegroeid in Andijk en heeft een fascinatie voor de beleving van een gebruiker.

Stefan Jongejan

Software Engineer (Android)

Stefan Jongejan

Deze jonge woudloper is de go-to voor iedereen. Op technisch gebied maakt het niet uit wat voor uitdaging hij op zijn bord krijgt, hij voelt zich thuis in Android, iOS en backend. Zijn oplossingen zijn altijd beter dan je je had voorgesteld in zowel resultaat als de structuur en code op de achtergrond. In ruil daarvoor hecht hij veel waarde aan vijf keer per jaar op vakantie en wil hij een Webuildapps vestiging opstarten in ieder land waar hij komt.

It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.

Charles Darwin