Partner voor app ontwikkeling

Als bureau is het soms lastig om invulling te geven aan de wensen die klanten hebben als het om apps gaat. Een Appmachine app lukt misschien nog wel maar als er beacons bij komen kijken of (innovatieve) functionaliteit dan wordt het al snel lastig. En hoe zorg je ervoor dat de toegevoegde waarde direct duidelijk is voor de eindgebruiker?

App partner voor bureau's

Als communicatiebureau, marketingspecialist, reclamekoning of projectbureau verzamel je partners om je heen die jouw bedrijf kunnen helpen om jullie ultieme doel te behalen: tevreden klanten en dan het liefste met een dikke (welverdiende) 5 sterren. In jullie propositie roepen jullie regelmatig dat jullie ook apps maken maar dit gebeurt niet vaak of niet goed genoeg en eigenlijk vinden jullie apps een moeilijk onderdeel. Er komt veel bij kijken en het is allemaal net even anders dan bij een (mobiele) website en eerlijk gezegd is het ook best lastig om dit goed te doen. 

Dat is precies waar Webuildapps om de hoek komt kijken. Als partner ondersteunen wij onze klanten volgens onze under-promise, over-deliver filosofie zodat zij zorgeloos aan hun klanten een briljante app kunnen toezeggen én leveren. We praten hier niet alleen maar over het technisch bouwen van de app maar ook het meedenken en adviseren binnen het concept van de klant, de realisatie maar ook het onderhoud van de app. 

Wat wij bieden

En dat alles tegen een scherp tarief met ruimte voor een marge zodat de klant niet onnodig meer kosten maakt (ofwel een win-win-win).

Wat wij verwachten van onze partners

Ben je op zoek naar een app bouwer om samen een partnership voor langere tijd op te bouwen? Neem dan contact op en kom kennis maken. 

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323