Over ons

Webuildapps is een app ontwikkelaar uit Alkmaar, die in 2009 is opgericht en sinds 2012 onderdeel uitmaakt van Bluedesk Groep. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en het onderhoud van maatwerk apps voor (smart)devices; van smartphones tot wearables. De focus ligt op de realisatie van native iOS en Android apps voor verschillende platformen en devices. Met onze technische en commerciële kennis bieden wij toepasbare B2B en B2C oplossingen aan onze klanten. Het resultaat? Kostenbesparing, interne en externe procesoptimalisatie, effectief productenaanbod en een positieve klantenbeleving. Elk smart device verdient intuïtieve én doelgerichte apps. Webuildapps bouwt die.


Ons team

De drijvende krachten achter Webuildapps zijn onze gepassioneerde developers. Het is een team van conceptdenkers en strategen, die vanuit een business perspectief ontwikkelen voor de toekomst. De mix van talenten binnen Webuildapps zorgt ervoor dat wij dagelijks met een flinke dosis energie en creativiteit de meest gave apps bedenken en ontwikkelen. Technische uitdagingen motiveren; wij willen bestaande problemen namelijk oplossen. Daarom slaan wij een solide brug tussen processen en apps. Het is onze tweede natuur om bestaande processen slimmer en sneller te maken door apps te koppelen aan sensoren en webservices. Hoe groter de (technische) uitdaging, hoe breder onze glimlach. Webuildapps verzorgt het complete verhaal voor een app; van A tot Z en van idee tot functionerende applicatie. Natuurlijk met aandacht voor support, onderhoud en doorontwikkeling.


MAATWERK APPS

PROCES OPTIMALISATIE

SERVICES & SUPPORT

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE APP BOUWER MET VERSTAND VAN TECHNIEK ÉN BUSINESS?

Wij luisteren naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie. Neem contact op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan!