Offerte voor het laten maken van een app

Wat kost het laten maken van een app?

Goed, je hebt inmiddels lekker rondgekeken en weet redelijk wat je zoekt. De hamvraag is nu vaak: ‘Maar wat kost het dan om een app te laten maken?’. Wij kunnen je hierbij wel in de goede richting helpen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een reële prijsindicatie/offerte voor het realiseren van de zaken die je hebt aangegeven. Je kunt ons natuurlijk ook altijd direct bellen op 072 202 9323 voor een afspraak of advies! Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn? Kijk dan in ons bedrijfsprofiel.


De ene app is de andere nog niet

De vraag ‘Ik wil een app, wat kost dat?’ is niet zo eenvoudig te beantwoorden als het lijkt. In principe zijn de de meeste app trajecten grotendeels maatwerk software. Dat betekent dat er geen doos op de plank ligt die we voor je kunnen uitpakken en installeren en waar wij precies van weten wat dat moet kosten. Er zijn wel mogelijkheden om relatief goedkoop een app te ontwikkelen op basis van standaardoplossingen, maar dit moet maar net in jouw concept passen. Een goede oplossing hiervoor is AppMachine. In het geval van maatwerk dan moet je denken aan een traject waarin wij uitgebreid met je gaan zitten en jouw concept bespreken, de eisen en wensen (requirements) in beeld brengen en natuurlijk de randvoorwaarden. Op basis van deze requirements wordt er door ons (technisch) team een inschatting gemaakt van de tijd die zij denken nodig te hebben om een oplossing te realiseren die voldoet aan de gestelde requirements en binnen de randvoorwaarden past. Op basis van deze calculatie wordt een offerte (ook weer maatwerk) uitgebracht waarin de kosten worden gespecificeerd.


Tip: houd de 80/20 regel in je achterhoofd

Wanneer je een startup met een beperkt budget bent of een grote multinational met een grote kas, in beide gevallen wil je het liefste alleen betalen voor de functionaliteit die straks door alle gebruikers wordt gebruikt. Wij adviseren onze klanten altijd om kritisch te kijken naar welke functionaliteit (20%) de meeste waarde (80%) toevoegt voor de gebruiker. Vaak zijn er vele ideeën voor functionaliteiten maar is het verstandig om deze op basis van een roadmap in te plannen. Tijdens dit soort trajecten ontwikkel je zeer snel voortschrijdend inzicht waardoor je je verwachting en mening al snel moet bijstellen. Kortom, begin klein.

Powered by Typeform