App laten maken voor de maakindustrie

Technische maakbedrijven kunnen apps gebruiken om hun dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen.

Data optimaal benutten

Wij helpen technische maakbedrijven in de agrarische sector door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Data van machines kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als veehouders, glastuinders en bloemenkwekers hun machines beter kunnen benutten. Zo maken we het leven van agrariërs wereldwijd eenvoudiger.

  1. Dagelijkse productie analyseren

  2. Realtime inzicht krijgen in informatie

  3. Op afstand apparaten instellen en besturen

  4. Meer controle over processen

  5. Hogere opbrengst

Slimme technologie in de landbouw header

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit de machines en systemen van onze afnemers. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten en een hogere opbrengst voor hun eindgebruikers. Onze klanten specialiseren zich in intelligente machines, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Samenwerking met Webuildapps

Wij maken onze klanten nog beter in hun core business door het ontwikkelen van intelligente toepassingen. Met focus op gemak, inzicht en controle maken wij doordachte applicaties die bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. Gedurende het hele proces bieden wij ondersteuning, van het eerste concept tot het eindresultaat. Dankzij onze kritische blik en heldere communicatie komen we tot apps van de hoogste kwaliteit. Onze samenwerking gaat verder dan alleen bruikbare kwaliteitssoftware: Webuildapps hecht veel waarde aan het creëren van langetermijnrelaties.

Wil jij innoveren?

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.