iPhone app laten maken

Wil je een iPhone app laten ontwikkelen? Wij zijn native iPhone app ontwikkelaar in hart en nieren. We bouwen apps die actief bijdragen aan uw bedrijfsprocessen. Hierbij staan hoogstaande kwaliteit en een briljante user experience centraal, zodat iedereen die bij de app betrokken is direct gebruik kan maken van de functionaliteiten.

App laten maken Webuildapps header

iPhone app laten maken

Wil je een native iOS app laten maken voor jouw onderneming? App ontwikkelaar Webuildapps bouwt sinds 2009 apps met toegevoegde waarde voor organisaties. Samen met onze klanten monitoren we stap voor stap de voortgang van het ontwikkelproces en richten we de app precies zo in zoals de klant het wil. Wij zorgen ervoor dat we uw processen door en door begrijpen, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Het maken van de iPhone app

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we waar jullie voor staan en gaan we dieper in op de inhoudelijke functionaliteiten die de app moet krijgen. Tijdens het maken van de iPhone app zet een iOS ontwikkelaar alle ontwerpen om in een echt werkende app en komen alle ideeën werkelijk tot leven. Vaak is er nauw contact tussen het team en de product owner om samen keuzes te maken over functionaliteit en voortgang.

Wij werken volgens de SCRUM-methode, waarbij er na iedere zogenoemde sprint een product opgeleverd wordt. Zo kunnen we tijdig bijsturen en komt de klant niet achteraf voor verrassingen te staan.

Testen van de iPhone app

Nadat de iPhone applicatie is gemaakt wordt deze samen met alle stakeholders doorgelopen en getest. Als er na het testen van de app nog feedback volgt dan wordt deze opgepakt. Wanneer iedereen akkoord is kan de iPhone app beschikbaar worden gesteld aan het grote publiek.