iOS app offerte aanvragen

Wil je een offerte voor een iOS app aanvragen? Dan wil je natuurlijk een goede indicatie van de kosten. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe dichter de offerte de werkelijke kosten zal benaderen. We zetten hieronder een aantal cruciale punten op een rij.

Ios Offerte Aanvragen

#1: Doel & doelgroep

Het doel van de app en de doelgroep moeten helder omschreven zijn. Op die manier krijgen wij een beter beeld van het resultaat waar we naartoe willen werken. 

#2: Gewenste functionaliteiten

Natuurlijk willen we weten wat de app moet kunnen en hoeveel werk het is om de bepaalde features te programmeren. Bij het aangeven van functionaliteiten kun je onder andere denken aan:

  • Inlogscherm
  • Koppelingen met externe programma's zoals social media, Google Analytics of interne databronnen
  • Zoekfunctie

Dit zijn maar een paar voorbeelden van een behoorlijk uitgebreide lijst van functionaliteiten. Meer informatie over dit onderwerp vind je hier.

#3: Backend

Het backend is de plek aan 'de achterkant' van de app, waar 'de voorkant' van de app mee communiceert. Geef bij je offerte aanvraag aan of er reeds al een backend bestaat die gekoppeld kan worden, of dat deze nog in zijn geheel ontwikkeld dient te worden. 

#4: Budgetrichting

Om de offerte zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te laten sluiten en teleurstellingen te voorkomen doe je er goed aan om een afgebakende budgetrichting mee te geven aan de ontwikkelaar. Diverse ontwikkelaars hanteren diverse tarieven, maar goedkoper is in dit geval zeker niet altijd beter.

#5: Overige gegevens

Tot slot geef je de randvoorwaarden voor het project aan en geef je jullie contactgegevens door. Nu kan de app ontwikkelaar beginnen met het opstellen van de offerte en krijg jij een gedegen inschatting van de kosten terug.

Heb je alle gegevens compleet? Klik hier om een offerte aan te vragen.