Flutter

Flutter is de nieuwe cross-platform ontwikkeltool van Google. Door het gebruik van voorgeprogrammeerde code maakt Flutter het maken van cross-platform apps efficiënter en beter. Het programma is open-source en voornamelijk geschreven in C++. Hieronder zetten we de drie grootste voordelen op een rij.

Flutter3

Versnelde ontwikkeling

Door het gebruik van bestaande code voor bepaalde features wordt de ontwikkeltijd behoorlijk teruggedrongen, terwijl door de gebruikte widgets het idee van een native interface in stand wordt gehouden. 

Sprekende en flexibele UI

De UI van de app is zeer flexibel te programmeren door de verschillende lagen die gebruikt worden, met als resultaat snelle laadtijden en representatieve designs.

Native performance

De widgets van Flutter zorgen ervoor dat de verschillende cross-platform verschillen overbrugd worden. Platformen verschillen in onder andere de manier van scrollen, navigatie en het tonen van iconen. Normaal gesproken is dit de uitdaging om te overbruggen, maar Flutter doet dit al voor je zodat je een naadloze ervaring krijgt op zowel iOS als Android.

Flutter app offerte aanvragen