App testen: iOS toestel registreren bij Firebase App Distribution

Je hebt van Firebase App Distribution een mail ontvangen. Met een uitnodiging om jouw app te testen. Voordat jij de iOS app kan downloaden hebben wij gegevens nodig van jouw toestel. Doorloop de volgende stappen:

iOS toestel registreren bij Firebase App Distribution

1. Open de mail van Firebase App Distribution op een iOS toestel.
    Het kan zijn dat jouw standaard browser anders is dan Safari, Dan moet je de link kopiëren en plakken in Safari.
  1. Klik op 'Get Setup'.
  2. Login met een Google account.
  3. Accepteer de uitnodiging.
  4. Klik op 'Register device'
    Register Device downloaden

5. Klik op 'Download profile' en vervolgens op 'Sta toe'
    Profiel downloaden

6. Ga naar de Instellingen van het toestel
    iOS Instellingen icoon

7. Klik op ‘Profiel gedownload’
    Profiel downloaden

8. Klik op ‘Installeer’ rechts bovenin en voer indien nodig je toegangscode in.
  9. Installeer het profiel.
  10. Ga terug naar Safari en scroll naar “3 - Profile installed” en klik op 'Done'.
  11. Wij hebben nu een registratie van jullie toestel ontvangen. Herhaal deze stappen op elk iOS toestel waar jullie de app mee willen testen.

Gelukt? Neem contact met ons op. Vervolgens krijg je een nieuwe mail. Nu kan je de app downloaden en testen op alle geregistreerde toestellen.

Lukt het toch niet helemaal? Neem dan contact met ons op.

1. Open de mail van Firebase App Distribution op een iOS toestel.
Het kan zijn dat jouw standaard browser anders is dan Safari, Dan moet je de link kopiëren en plakken in Safari.

2. Klik op 'Get Setup'.

3. Login met een Google account.

4. Accepteer de uitnodiging.

Register device

5. Klik op 'Register device'

Download Profile

6. Klik op 'Download profile' en vervolgens op 'Sta toe

iOS Settings icon

7. Ga naar de Instellingen van het toestel

Instellingen met gedownload profiel

8. Klik op ‘Profiel gedownload’

9. Klik op ‘Installeer’ rechts bovenin en voer indien nodig je toegangscode in.

10. Installeer het profiel.

11. Ga terug naar Safari en scroll naar “3 - Profile installed” en klik op 'Done'.

11. Wij hebben nu een registratie van jullie toestel ontvangen. Herhaal deze stappen op elk iOS toestel waar jullie de app mee willen testen.

Gelukt? Neem contact met ons op. Vervolgens krijg je een nieuwe mail. Nu kan je de app downloaden en testen op alle geregistreerde toestellen.

Loop je tegen problemen aan? Neem dan contact met ons op.