App ontwikkelaar voor maatwerk apps

Wil je een maatwerk app laten maken? Wij ontwikkelen sinds 2009 apps. Onze focus is het ontwikkelen van native apps voor diverse mobiele platformen, met als doel het leveren van toegevoegde waarde aan bedrijven in heel Nederland.

App laten bouwen

Ontwikkelaar van toegevoegde waarde

Wanneer je op zoek bent naar een app ontwikkelaar voor het laten ontwikkelen van jouw app dan ben je bij Webuildapps aan het juiste adres. Wij ontwikkelen hoogwaardige (maatwerk) apps die meer moeten kunnen dan alleen maar 'slim' zijn. Wij vinden het belangrijk dat ze een merkbare, meetbare bijdrage leveren aan jouw business: sneller en efficiënter, klantvriendelijker en toegankelijker. Dit doen wij met standaardelementen waar het kan, en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen we altijd tot een oplossing die langdurig effectief is. Meer weten over de kosten van onze oplossingen en hoe je een succesvolle app laat maken? Lees verder in ons uitgebreide artikel.

App ontwikkelaar voor iPhone, iPad of Apple Watch apps

Wij zijn app ontwikkelaar voor alle Apple devices, denk hierbij aan apps voor iOS (iOS en iPad), maar ook voor Apple WatchOS, het besturingssysteem van de Apple Watch. Tegenwoordig ontwikkelen wij de apps in Swift, Apple's nieuwste ontwikkeltaal. Uiteraard ondersteunen we ook nog de iOS taal van weleer, Objective-C.

Android app ontwikkelaar

Als app ontwikkelaar ontwikkelen wij ook apps voor Android. Android is het besturingssysteem dat je op veel smartphone toestellen van onder andere Samsung, LG, HTC, Motorola en Huawei terugvindt. Onze Android apps worden native ontwikkeld in Kotlin en Java. Ondanks de versplintering en verschillen in toestellen ondersteunen wij bijna alle Android toestellen en versies van Android.