App bouwer voor maatwerk native apps

Wil je een maatwerk app laten maken? Wij ontwikkelen sinds 2009 apps. Onze focus is het ontwikkelen van native apps voor diverse mobiele platformen, met als doel het leveren van toegevoegde waarde aan bedrijven in heel Nederland.

App laten bouwen

Wanneer je op zoek bent naar een meedenkende app bouwer voor het laten maken van jouw app dan ben je bij Webuildapps aan het juiste adres. Wij bouwen kwalitatief hoogstaande maatwerk apps die meer moeten kunnen dan alleen maar 'slim' zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze apps een duidelijke, meetbare bijdrage leveren aan jouw bedrijf: sneller en efficiënter, toegankelijker en klantvriendelijker. Dit doen wij met standaardcomponenten waar het kan, en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen we altijd tot een oplossing die langdurig effectief is. Wil je meer weten over hoe je een succesvolle app laat maken en wat de bijbehorende kosten zijn? Lees verder in ons artikel over app-kosten.

App bouwer voor iPhone, iPad of Apple Watch apps

Wij zijn app bouwer voor alle Apple devices, denk hierbij aan apps voor iOS (iPhone en iPad), maar we bouwen ook apps voor Apple WatchOS, het besturingssysteem van de Apple Watch. Tegenwoordig bouwen wij onze iOS apps in Swift, Apple's nieuwste ontwikkeltaal. Uiteraard ondersteunen wij ook nog de iOS-taal van weleer, Objective-C.

Android app bouwer

Als app bouwer ontwikkelen wij ook apps voor Android. Android is het besturingssysteem dat je op veel smartphones van onder andere Samsung, LG, HTC, Motorola en Huawei terugvind. Onze Android apps worden native gebouwd in Java. Ondanks de versplintering en verschillen in toestellen proberen wij een brede range aan Android toestellen en versies van Android te blijven ondersteunen.