Android app offerte aanvragen

Wil je een zo dicht mogelijke benadering van kosten en looptijd voor het laten ontwikkelen van een app ontvangen? Zorg dan zeker dat je onderstaande gegevens aanlevert bij het aanvragen van een offerte:

Offerte Android Aanvragen

#1: Doel & doelgroep

Het doel dat je hebt met de app en de bijbehorende doelgroep kunnen essentieel zijn voor het succes van de app. Ook krijgt de ontwikkelaar zo een beter beeld van waar hij naartoe gaat werken. 

#2: Gewenste functionaliteiten

Natuurlijk willen we weten wat de app moet kunnen en hoeveel werk het is om de bepaalde features te programmeren. Bij het aangeven van functionaliteiten kun je onder andere denken aan:

  • Inlogscherm
  • Koppelingen met externe programma's zoals social media, Google Analytics of interne databronnen
  • Plattegrond

Dit zijn maar een paar voorbeelden een behoorlijk uitgebreide lijst van functionaliteiten. Meer informatie over dit onderwerp vind je hier.

#3: Backend

Het backend is de plek waar alle gegevens verwerkt worden, het gedeelte van de app dat de gebruiker nooit ziet. Geef bij je offerte aanvraag aan of er reeds al een backend bestaat die gekoppeld kan worden, of dat deze nog in zijn geheel ontwikkeld dient te worden. 

#4: Budgetrichting

Om de offerte zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te laten sluiten en teleurstellingen te voorkomen doe je er goed aan om een afgebakende budgetrichting mee te geven aan de ontwikkelaar. Diverse ontwikkelaars hanteren diverse tarieven, maar goedkoper is in dit geval zeker niet altijd beter.

#5: Overige gegevens

Tot slot geef je de randvoorwaarden voor het project aan en geef je jullie contactgegevens door. Nu kan de app ontwikkelaar beginnen met het opstellen van de offerte en krijg jij een gedegen inschatting van de kosten terug.

Heb je alle gegevens compleet? Klik hier om een offerte aan te vragen