Android smartphone app laten maken

Bij Webuildapps ontwikkelen wij native Android apps die bijdragen aan uw bedrijfsprocessen. Hierbij staan hoogstaande kwaliteit en een briljante user experience centraal, zodat iedereen die bij de app betrokken is direct gebruik kan maken van de functionaliteiten.

Google Play Store 2 840X561

Android app laten maken

Wil je een native Android app laten maken voor jouw onderneming? App ontwikkelaar Webuildapps bouwt sinds 2009 apps met toegevoegde waarde voor organisaties. Samen met onze klanten monitoren we stap voor stap de voortgang van het ontwikkelproces en richten we de app precies zo in als de klant het wil. Wij zorgen ervoor dat we uw processen door en door begrijpen, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Het maken van de Android app

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we waar jullie voor staan en gaan we dieper in op de inhoudelijke functionaliteiten die de app moet krijgen. Tijdens het maken van de Android app zet een Android ontwikkelaar alle ontwerpen om in een echt werkende app en komen alle ideeën werkelijk tot leven. Vaak is er nauw contact tussen het team en de product owner om samen keuzes te maken over functionaliteit en voortgang.

Testen van de Android app

Nadat de Android applicatie is gemaakt wordt deze samen met alle stakeholders doorgelopen en getest. Als er na het testen van de Android app nog feedback volgt dan wordt deze opgepakt en als iedereen akkoord is dan kan de Android app beschikbaar worden gesteld aan het grote publiek.