Het resultaat van jouw app impact check

Je scoorde punten!

Aan de hand van jouw punten kun je hieronder lezen wat jouw score betekent.

Score 15 - 32 punten
Don't bother, dit gaat hem in dit stadium gewoon niet worden. Waarschijnlijk zal jijzelf deze app niet eens willen downloaden en gebruiken.
 

Score 33 - 48
Oei, het zou wel kunnen maar er zijn nog heel wat aandachtspunten die scherper moeten om hier een succes van te kunnen maken. Ga nog eens bij jezelf na of dit wel echt de beste oplossing is.
 

Score 49 - 66
Dit biedt perspectief. Je begint ergens te komen, maar je bent er nog net niet. Ga er nog eens goed voor zitten samen met de doelgroep en stakeholders uit de organisatie om het concept strakker te krijgen. Brainstorm met pizza, anyone?
 

Score 67 - 82
We're getting there. Tijd om met een app ontwikkelaar om tafel te gaan en samen nog eens door het hele verhaal heen te lopen. Een externe blik kan heel verhelderend werken en samen kun je tot nieuwe inzichten komen. Ook een onderzoekje onder de doelgroep kan veel inspiratie opleveren voor een concrete strategie. 
 

Score 83 - 102
Vet! Dit lijkt al ergens op. Tijd om het concept te finetunen en voor een goede strategie te zorgen. Zien doet geloven, waarom geen prototype laten maken die je kunt presenteren vanaf een device. Dat kan net het laatste zetje zijn om een kritische aandeelhouder te overtuigen.
 

Score 103 of meer
Ladies and gentlemen, we've got a winner!! Deze app heeft alle signalen op groen staan en zou best het verschil kunnen gaan maken voor zowel eindgebruiker als organisatie. Let's do this! 

Heb je vragen of opmerkingen over de app impact checker, neem dan gerust contact met ons op. 


Over Webuildapps

Wij geloven dat een app succesvol kan worden als deze zich focust op één doel, intuïtief werkt en is ontwikkeld vanuit de behoefte van de eindgebruiker. Daarom ontwikkelt Webuildapps apps mét toegevoegde waarde voor organisaties en eindgebruikers.
Al sinds 2009 focust Webuildapps zich op het realiseren van apps met toegevoegde waarde en zorgen wij met een flinke dosis energie en creativiteit dat deze een serieus probleem oplossen. Het is onze tweede natuur om bestaande processen slimmer en sneller te maken door apps te koppelen aan bestaande systemen, sensoren en andere services. Hoe groter de (technische) uitdaging, hoe breder onze glimlach.