Overview for Landingspages

App Review geeft objectief beeld over een app

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw app scoort op het gebied van user experience, beveiliging, navigatie & interactie, feature set, prestaties en life cycle success?


Apple Watch app ontwikkelaar

Wij zijn een ervaren app ontwikkelaar - sinds 2009 bouwen wij native apps - en toen de Apple Watch app uitkwam zijn wij hier direct mee aan de slag gegaan door te experimenteren met de mogelijkheden voor deze nieuwe wearable.


Offerte voor een Enterprise (Xamarin) app aanvragen

Voor jouw organisatie of business ben je op zoek naar partij die voor jullie een app kan realiseren. Bij deze app is functionaliteit belangrijker dan hoe deze eruit ziet er er wordt veelal gebruik gemaakt van lijstjes en formulieren. Dit soort apps worden Enterprise apps genoemd.

Webuildapps realiseert enterprise apps op basis van Xamarin. Met Xamarin.Forms kunnen wij zelfs vanuit een enkele codebase Enterprise apps maken voor iOS, Android als Windows Phone. Maar ook met Xamarin.iOS en Xamarin.Android kunnen wij snel volledig native maatwerk apps ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de wensen vanuit de organisatie. Ook koppelingen met bestaande systemen zijn prima mogelijk.

Wij helpen je graag verder bij het orienteren. Vul het onderstaande formulier in en/of kom langs voor een kennismakingsgesprek waarin wij je een indicatie van mogelijke kosten geven voor het ontwikkelen van een enterprise app op basis van Xamarin.


Xamarin app ontwikkelaar voor native iPhone & Android apps

Bij Webuildapps ontwikkelen wij - naast volledig native apps - ook apps gebaseerd op het Xamarin platform. De apps die wij op basis van Xamarin ontwikkelen zijn gelijk aan native met het voordeel dat een deel van de logica in de app over iOS, Android en Windows Phone gedeeld kan worden. Dit levert een besparing in ontwikkeltijd op en dat is in het voordeel van de opdrachtgever.


App ontwikkelaar voor iPhone apps

Wij zijn app ontwikkelaar van iPhone apps sinds 2009 en sindsdien is dat ook een belangrijke focus van ons bedrijf; het ontwikkelen van native iPhone apps.


App specialist in native maatwerk apps

Wij zijn app specialist sinds 2009 en sindsdien is dat ook de volledige specialisatie en focus van ons bedrijf; het maken van native apps voor diverse (mobiele) platformen.

  • Geschreven door Marco op maandag 17 augustus 2015
  • Chapter: Landingspages

NEEM CONTACT MET ONS OP OVER LANDINGSPAGES


Wil je meer weten over Landingspages ? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323