Alle salestools direct beschikbaar voor alle medewerkers

Alle buitendienstmedewerkers van Haarslev vertellen dankzij een oplossing van Webuildapps nu hetzelfde verhaal en ieder heeft dezelfde krachtige tools tot zijn beschikking. Waar ook ter wereld.

Doelgroep

Machinefabrikant

Opdrachtgever

Haarslev (Boo!brandbuilders)

Markt

Verwerking van dierlijke afvalstoffen

Eerste release

10 januari 2018

Haarslev homescreen

Introductie Haarslev

In 1973 werd Haarslev A/S opgericht door de familie Østergaard in Denemarken. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in duurzame verwerkingssystemen voor de voedselindustrie.

Haarslev ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt complete systemen en apparatuur voor de verwerking van vis, dierlijke bijproducten, huishoudelijk afval en afvalwater, biobrandstoffen en bijproducten uit de voedings- en drankindustrie. De oplossingen van Haarslev zijn energiezuinig, betrouwbaar en duurzaam en bieden de hoogst mogelijke productkwaliteit en winstmarge.

Doel van de app

Haarslev heeft door de jaren heen diverse internationale ondernemingen overgenomen om groei te realiseren. Deze bedrijven hebben ieder hun eigen cultuur & sales- en intakeproces, wat uiteindelijk resulteerde in aanzienlijke verschillen tussen de divisies.

Met behulp van een app wil Haarslev alle neuzen weer dezelfde kant op krijgen. Een gestandaardiseerd salesproces met betere, bereikbaardere tools is de oplossing bij uitstek om deze ondersteuning te realiseren. Een app kan hiervoor de volgende uitkomsten bieden: 

  • (Sales) medewerkers de juiste tools geven om klanten een goed onderbouwd en uniform verhaal te kunnen vertellen
  • Interne mogelijkheden goed en efficiënt kunnen opvolgen door complete informatie te verzamelen
  • Moderne, vooruitstrevende uitstraling richting klanten t.o.v. de concurrentie
  • Meer actueel inzicht in lopende sales bewegingen.

Waardevolle toevoeging aan het salesproces

Het uiteindelijke resultaat van de app mag er zijn: een uitgebreide, overzichtelijke repository met gedetailleerde productinformatie, afbeeldingen (met optie voor video) en bouwtekeningen. Deze is voorzien van een intuïtieve UI, zodat iedere medewerker direct aan de slag kan met de app. 

Daarnaast kunnen de sales representatives van Haarslev op locatie een uitgebreide checklist invullen, op basis waarvan direct een offerte wordt gegenereerd en de klant direct keuzes kan maken. 

Ook heeft de lead manager een aparte functionaliteit in de app om zo overzicht te houden over de prospects en bestaande klanten

"Samen met Webuildapps hebben we een oplossing kunnen ontwikkelen voor onze klant waarmee hun salesproces meer eenvoud en structuur heeft gekregen. Ik ben blij met de flexibiliteit waarin geschakeld kon worden bij tussentijdse aanpassingen en het uiteindelijke resultaat!"

Daniël van Hoolwerff (Marketing Manager Haarslev)

Handige extra: ROI Calculator

Een leuke, maar vooral ook nuttige functie in de app is de uitgebreide ROI Calculator. De salesmedewerker kan zo op locatie snel een gedegen inschatting maken van de verwachte ROI voor de (potentiële) afnemer.