Unieke bedrijven uit Alkmaar in een app

Over Ondernemend Alkmaar

Ondernemend Alkmaar is de ondernemersorganisatie van Alkmaar. Zij bieden toegevoegde waarde voor ondermeners naast de activiteiten die de van andere ondernemersverenigingen in Alkmaar. Dit doen zij zowel op strategisch gebied- als operationeel niveau.

De vraag van Ondernemend Alkmaar

Vanuit Ondernemend Alkmaar kregen wij de vraag of we een app voor hen konden bouwen die de verschillende - en vaak unieke - bedrijven binnen Alkmaar inzichtelijk kon maken. Opdracht was dat de app makkelijk moest werken zodat alle leeftijden er gebruik van konden maken en vooral dat de informatie snel en concreet toegankelijk is.

De oplossing voor Ondernemend Alkmaar

Voor Ondernemend Alkmaar realiseerde Webuildapps de Alkmaar App Zakelijk. De Alkmaar App Zakelijk gaat mee in de huisstijl die door Raadhuis is ontwikkeld voor Alkmaar Prachtstad en heeft maar een doel. Alle ondernemingen in Alkmaar inzichtelijk maken. Verder bevat de app de volgende functionaliteit:

  •  Laatste ondernemers nieuws vanuit Alkmaar
  •  Toon alle bedrijven om mij heen
  •  Bedrijven per banche
  •  Overzicht van activiteiten van Ondernemend Alkmaar
  •  Informatie over Ondernemend Alkmaar zelf

Alkmaar kent vele ondernemers, van klein bedrijf tot grote internationale spelers. Stuk voor stuk prachtbedrijven ontstaan vanuit een stukje nuchter westfries ondernemerschap. Wij zijn trots op ze!

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE APP BOUWER MET VERSTAND VAN TECHNIEK ÉN BUSINESS?

Wij luisteren naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie. Neem contact op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan!