Sales support app voor Haarslev

Introductie Haarslev

In 1973 werd Haarslev A/S opgericht door de familie Østergaard in Denemarken. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in duurzame verwerkingssystemen voor de voedselindustrie.

Haarslev ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt complete systemen en apparatuur voor de verwerking van vis, dierlijke bijproducten, huishoudelijk afval en afvalwater, biobrandstoffen en bijproducten uit de voedings- en drankindustrie. Haarslev's oplossingen zijn energiezuinig, betrouwbaar en duurzaam en bieden de hoogst mogelijke productkwaliteit en winstmarge.

Aanleiding voor het laten maken van de app

Haarslev heeft door de jaren heen diverse internationale ondernemingen overgenomen om groei te realiseren. Deze bedrijven hebben ieder hun eigen cultuur & sales- en intakeproces, wat uiteindelijk resulteerde in aanzienlijke verschillen tussen de divisies.

Met behulp van een app wil Haarslev alle neuzen weer dezelfde kant op krijgen. Een gestandaardiseerd salesproces met betere, bereikbaardere tools is de oplossing bij uitstek om deze ondersteuning te realiseren. 

De app zal dus voornamelijk ingezet worden ter ondersteuning van het salesproces

De wensen van Haarslev

Tijdens de oriënterende gesprekken hebben we de wensen van Haarslev verder uiteen gezet. We stellen in grote lijnen de doelen voor de app vast:  

  • (Sales) medewerkers de juiste tools geven om klanten een goed onderbouwd en uniform verhaal te kunnen vertellen 
  • Interne mogelijkheden goed en efficiënt kunnen opvolgen door complete informatie te verzamelen
  • Moderne, vooruitstrevende uitstraling richting klanten t.o.v. de concurrentie 
  • Meer actueel inzicht in lopende sales bewegingen. 

Waardevolle toevoeging aan het salesproces

Het uiteindelijke resultaat van de app mag er zijn:  een uitgebreide, overzichtelijke repository met gedetailleerde productinformatie, afbeeldingen (met optie voor video) en bouwtekeningen.

Daarnaast kunnen de sales representatives van Haarslev op locatie een uitgebreide checklist invullen, op basis waarvan de klant direct keuzes kan maken. 

Ook heeft de lead manager een aparte functionaliteit in de app om zo overzicht te houden over de prospects en bestaande klanten

ROI Calculator

Een leuke, maar vooral ook nuttige functie in de app is de uitgebreide ROI Calculator. De salesmedewerker kan zo op locatie snel een gedegen inschatting maken van de verwachte ROI voor de (potentiële) afnemer.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uit ziet? Bekijk de screenshots beneden aan deze pagina.

Features & bijzonderheden 

We sluiten deze case af met een overzicht van de features en bijzonderheden die zijn geïntegreerd in de app voor Haarslev:

  • Navigatie volledig in Haarslev huisstijl 
  • Uitgebreide, gedetailleerde repository met intuïtieve UI
  • Direct één of meerdere items vanuit de repository delen met een klant door een lijst samen te stellen en te versturen
  • ROI Calculator
  • Repository in zijn geheel te downloaden voor offline gebruik
  • Naast afbeeldingen ook ondersteuning voor video (MP4).

IMPRESSIE

Maar hoe ziet deze app er dan uit? Bekijk hieronder een korte impressie.

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE APP BOUWER MET VERSTAND VAN TECHNIEK ÉN BUSINESS?

Wij luisteren naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie. Neem contact op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan!