Plan-your-wedding app van World of Weddings

Samen met Bianca Tool (White Weddings) en Ester Zwinkels (HappYes) van World of Weddings hebben wij de WoW plan-your-wedding app voor iPhone gerealiseerd. Vanaf het ruwe concept t/m de oplevering van de eerste fase hebben wij de World of Weddings ondersteund met onze kennis en ervaring om zo tot een fantastische app te komen. Met de eerste versie van de app krijgen alle aan World of Weddings verbonden leveranciers uit de trouwbranche een zeer mooie en professionele bedrijfspresentatie en worden zij onder de aandacht gebracht van de doelgroep.

Weddingplanners ontwikkelen app voor doe-het-zelvers

Vandaag is de WoW plan-your-wedding app opgenomen in de App Store. Wat begon als een brainstorm van twee weddingplanners is uitgegroeid tot een handige app waarmee aanstaande bruidsparen hun huwelijksdag tot in de puntjes kunnen organiseren.

Een half jaar geleden richtten Bianca Tool en Ester Zwinkels, beiden al jarenlang actief in de trouwbranche, World of Weddings op, afgekort WoW. Zij stelden zich ten doel hun kennis en netwerk ter beschikking te stellen aan bruidsparen, of die nu wel of niet een weddingplanner inschakelen voor de organisatie van hun huwelijksdag. Met de WoW plan-your-wedding app hebben bruidsparen de beschikking over honderden trouwbrancheleveranciers die zij kunnen benaderen, maar ook kunnen delen via facebook, twitter en e-mail. Binnenkort kunnen zij zelfs hun to do lijst, gastenlijst, begroting en programma aanmaken en altijd en overal inzien en bewerken. En al deze informatie kunnen zij delen met hun, bevriend of proffessioneel, ceremoniemeester. Zo wordt het organiseren van je huwelijksdag een ‘piece of (wedding) cake’.

De WoW plan-your-wedding app is gratis te downloaden op de iPhone of iPad. Er wordt gewerkt aan een Android-versie en een premium-versie waarmee meerdere evenementen kunnen worden gepland in de app.

World of Weddings gaat groots inzetten op het vermarkten van de app onder de jaarlijks 75.000 aanstaande bruidsparen van Nederland. Daarvoor maken we gebruik van partners in de trouwbranche zoals de NTBO en de bekende bruidsbeurzen. U hoort dus nog van ons!

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE APP BOUWER MET VERSTAND VAN TECHNIEK ÉN BUSINESS?

Wij luisteren naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie. Neem contact op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan!