Goed geïnformeerd met de Homeopathiewijzer app

Voor de Koninklijke Vereniging tot Bevordering der Homeopathie in Nederland - of in het kort KVHN - was MarcelisDékavé op zoek naar een betrouwbare en ervaren app ontwikkelaar die hen kon helpen bij het realiseren van een app. MarcelisDékavé zocht niet alleen een partij die de app kon ontwikkelen, maar ook een ontwikkelaar die hen kon helpen bij het maken van de juiste keuzes voor het ontwerp en de interactie. Tijdens een enthousiaste kennismaking bleek al snel dat wij hen hierin goed konden ondersteunen en dat resulteerde dan ook in een zeer succesvolle samenwerking.

Bestaande Drupal uitbreiden met API

Voor KVHN was al in eerdere fase de nieuwe website opgeleverd welke was ontwikkelt op basis van Drupal. Een groot deel van benodigde informatie voor de app was al beschikbaar in dit platform. Omdat wij groot voorstander zijn van 'one-source-of-truth' en niemand informatie in meerdere systemen wil bewerken stelden wij voor om dit platform uit te breiden met een API die de benodigde data kon ontsluiten richting de app.

Homeopathiewijzer

Na enkele weken van ontwikkeling waarin de iPhone en Android app zijn opgebouwd vanuit het visueel- en interactieontwerp en de Drupal omgeving is uitgebreid met de benodigde API voor de data uitwisseling is de app live gegaan in de App Store en Google Play en gaat deze als Homeopathiewijzer app door het leven.

Homeopathiewijzer app style=

Met behulp van de Homeopathiewijzer app kun je:

  • meer informatie krijgen over de belangrijkste zelfzorgklachten en de planten die daarbij in de homeopathie worden toegepast;
  • een homeopathisch middel bij de drogist of apotheek scannen en direct meer informatie over dat middel lezen;
  • een homeopaat in de buurt zoeken en contact opnemen;
  • de homeopathielijn bellen als je vragen hebt over homeopathie;
  • lid worden van de vereniging.

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE APP BOUWER MET VERSTAND VAN TECHNIEK ÉN BUSINESS?

Wij luisteren naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie. Neem contact op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan!