Geniet meer van Alkmaar met de Alkmaar App

Winkelen wordt nu nog leuker en makkelijker met de gratis Alkmaar App. Hierin worden alle winkels, horeca, evenementen en nieuwtjes in Alkmaar vermeld.

Over Alkmaar Marketing

Stichting Promotie Alkmaar, opgericht in 2002 door gemeente en ondernemers, is als strategische marketingorganisatie verantwoordelijk voor de stadspromotie van Alkmaar. Tegenwoordig gaat de stichting door het leven als Alkmaar Marketing en heeft zij drie hoofdtaken: Promotie en marketing, Evenementendesk en de AlkmaarPas.

De vraag van Alkmaar Marketing

Voor het reeds bestaande alkmaarprachtstad.nl was Alkmaar Marketing op zoek naar een nieuwe manier om de reeds beschikbare informatie uit het bestaande portal te ontsluiten via een app. Deze app zou zich met name richtingen op een aantal belangrijke pijlers die voor iedereen die Alkmaar bezoekt belangrijk zijn.

De oplossing voor Alkmaar Marketing

Webuildapps ontwikkelde de Alkmaar App voor Alkmaar Marketing. Een iPhone en een Android app gericht op bezoekers van het winkelgebied in alkmaar. In de app vindt met onder andere:

- Meer informatie over winkels, acties en de producten in Alkmaar
- Meer informatie over parkeren in Alkmaar
- Meer informatie over acties en ko in Alkmaar
- Meer informatie over evenementen in Alkmaar
- Kaart van Alkmaar met daarop alle interessante punten om je heen

Ook zijn er later nog enkele uitbreidingen van de app gemaakt, waar onder:

- Uitbreiding met productinformatie en korting en aanbiedingen
- Een QR scanner ter ondersteuning van de Shoppingwall tijdens Shoppingnights
- In de aanloop van Koningdag 2015 is de app tijdelijk aangekleed in een speciaal thema en was alle informatie omtrent Koningsdag 2015 in Alkmaar aanwezig

Kortom, met dé Alkmaar App vind je bijzondere winkeltjes, fantastische restaurants en gezellige cafés. Scoor je aanbiedingen, vind je alle evenementen en lees je het laatste nieuws uit Alkmaar.

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE APP BOUWER MET VERSTAND VAN TECHNIEK ÉN BUSINESS?

Wij luisteren naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie. Neem contact op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan!