Bereken productiecapaciteit met Bell Dredging Equipment app

Met de Bell app kunnen klanten eenvoudig berekenen wat de productiecapaciteit kan zijn onder bepaalde omstandigheden en welke pomp hier het beste bij past en of er boosters nodig zijn die de capaciteit vergroten. Daarnaast vind je de laatste informatie over Bell én kun je de apps voor Remote Control direct starten vanuit de app.

Doelgroep

Baggerbedrijven

Opdrachtgever

Bell Dredging Pumps B.V.

Markt

Baggersector

Eerste release

04 april 2019

Screenshot van deze case

Over Bell Dredging Equipment

Bell Dredging Equipment is specialist op het gebied van baggeren en het ontwikkelen van baggeroplossingen. Het verplaatsen van zand, grind en alles daar tussen in is mogelijk met de oplossingen van Bell. Denk hierbij aan baggerpompen, zware power packs en grote amfibiekranen die op afstand bestuurbaar zijn. Toepassingen zijn havens, rivieren en kanalen maar ook afgesloten gebieden zoals een goudmijn.

Productiecapaciteit berekenen

Bij veel van de vragen die Bell ontvangt is productiecapaciteit een belangrijk onderdeel. Omdat het berekenen hiervan vrij specifiek kan zijn en er veel achtergrond en kennis nodig is voor het berekenen interpreteren hebben zij intern een aantal tools hiervoor ontwikkeld. 

Bell Dredging Equipment app

Om klanten te helpen bij het berekenen van productiecapaciteit heeft Bell ervoor gekozen om kennis te delen en de berekeningen voor productiecapaciteit op een eenvoudige wijze aan te bieden via een app voor iOS en Android. Via de app kan een eenvoudige calculatie gemaakt worden maar kunnen ook geavanceerde berekeningen worden uitgevoerd die een nog specifieker resultaat opleveren.

Ook is het mogelijk om via de app direct de Tosibox app en de Pro-fase Remote HMI app te openen. Uiteraard ontbreekt ook de Rental Shop voor verhuur van baggermaterieel en het laatste nieuws over Bell niet.

Productiecapaciteit in een eenvoudige en een geavanceerde berekening

Het berekenen van productiecapaciteit is een situatie specifieke berekening die met de Bell calculator eenvoudig kan worden uitgevoerd. Voor de echt specifieke situaties is de geavanceerde calculator the way to go.

Productiecapaciteit in een eenvoudige en een geavanceerde berekening

Rental Shop en nieuws

Wereldwijd worden Bell producten gebruikt voor diverse toepassingen en op allerlei verschillende terreinen. Daarom is via de app ook de Rental Shop toegankelijk en informeert Bell klanten over nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.

Rental Shop en nieuws

Heb je een uitdaging?

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal en gaan graag aan de slag om jouw organisatie verder te helpen.
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een offerte aan.