Directe klantcommunicatie met City Box app

Over City Box

City Box verhuurt opslag boxen aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Bij City Box staan de huurders van de ruimtes centraal. Haar dienstverlening kenmerkt zich daarom door een ontzorgend, betrouwbaar en vooruitstrevend karakter. City Box vindt het gemak voor haar huurders ook erg belangrijk. Zo probeert zij haar klanten continu de beste service te bieden.

De vraag van City Box

City Box stelt zichzelf tot doel om haar dienstverlening richting (potentiële) klanten te verbeteren. Webuildapps werd gevraagd om mee te denken hoe deze doelgroep op een laagdrempelige manier ondersteund kan worden. In een eerder stadium ontwikkelde Webuildapps al een website voor City Box. Het overgrote deel van de communicatie tussen City Box en haar klanten verliep via e-mails en de website. Om directe klantcommunicatie te optimaliseren, werd er daarom gekozen voor een app die geïntegreerd is in de processen van City Box. Een app leent zich aanvullend ook goed voor de ondersteuning van langere termijn huurders; een prominente doelgroep voor City Box.

De oplossing voor City Box

Webuildapps ontwikkelde een iPhone en een Android app inclusief beheeromgeving voor City Box. Deze app wordt ingezet voor:

- Contact met potentiële klanten met behulp van een beschrijving en foto van de opslag box, zodat zij direct advies aan City Box kunnen vragen;
- De mogelijkheid tot live chat met de klantenservice medewerkers van City Box;
- Het op afstand monitoren van de persoonlijke inhoud van de opslag box;
- De toegangscode assistent, wanneer huurders de code van een vestiging zijn vergeten;
- Een melding wanneer een vestiging bijna gaat sluiten. Zo kan een klant voorkomen dat hij wordt ingesloten, moet worden geholpen door een beveiligingsbedrijf en hiervoor de kosten moet betalen;
- Verstrekking van algemene vestigingsinformatie en gegevens over de verschillende beschikbare boxen.

De app is zo ontwikkeld, dat het mogelijk is om deze volledig te integreren met het Sales Force systeem. Door daarnaast rekening te houden met de koers van City Box, speelt de technische opbouw in op de centrale plek die de app in de toekomst gaat innemen. Zo is City Box gegarandeerd van een app, die flexibel, intuïtief en eenvoudig door te ontwikkelen is!

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE APP BOUWER MET VERSTAND VAN TECHNIEK ÉN BUSINESS?

Wij luisteren naar jouw verhaal en samen gaan we aan de slag om waarde te creëeren voor jouw business. Vanaf de eerste gedachte tot ver voorbij de realisatie. Neem contact op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan!