Transport en logistiek app laten maken?

Bedrijven in de sector T&L kunnen apps gebruiken om hun dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen.

Afbeelding Webuildapps

Data optimaal benutten

Wij helpen transport en logistiek bedrijven door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Data van chauffeurs kunnen wij bijvoorbeeld realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als planners, chauffeurs en bedrijfseigenaren hun processen beter kunnen benutten.

  1. Realtime inzicht

  2. Effectieve planning

  3. Slimme beslissingen

  4. Orders invoeren

  5. Controle en gemak

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit hun processen. Dit alles draagt bij aan een nóg beter logistiek proces van onze klanten en een hoger gebruikersgemak voor hun eindgebruikers. Onze klanten specialiseren zich in intelligent transport, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Voor elke uitdaging is een oplossing die ervoor zorgt dat jouw klanten continu de beste service krijgen.

Samenwerking

Wij maken onze klanten nog beter in hun core business door het ontwikkelen van intelligente toepassingen. Met focus op gemak, inzicht en controle maken we als app ontwikkelaar doordachte applicaties die bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. Gedurende het hele proces bieden wij ondersteuning, van het eerste concept tot het eindresultaat.

Dankzij onze kritische blik en heldere communicatie komen we tot apps van de hoogste kwaliteit. Onze samenwerking gaat verder dan alleen bruikbare kwaliteitssoftware: wij hechten veel waarde aan het creëren van langetermijnrelaties. Wil je een app laten maken binnen de transport en logistiek sector? Kom dan eens bij ons in de lucht.

Klaar om aan de tekentafel te gaan zitten?

Samen maken we een concreet plan voor de toekomst met daarin een heldere aanpak voor de bouw.

Wat gaan we doen:

  • Inventarisatie van eisen en wensen
  • Functionaliteit en techniek bepalen
  • Visueel- en interactieontwerp
  • Offerte voor de bouw