Transport en logistiek app laten maken

Bedrijven in de sector T&L kunnen apps gebruiken om hun dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen.

Transport en logistiek app laten maken

Data optimaal benutten

Wij helpen transport en logistiek bedrijven door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Data van chauffeurs kunnen wij bijvoorbeeld realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als planners, chauffeurs en bedrijfseigenaren hun processen beter kunnen benutten.

  1. Realtime inzicht

  2. Effectieve planning

  3. Slimme beslissingen

  4. Orders invoeren

  5. Controle en gemak

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit hun processen. Dit alles draagt bij aan een nóg beter logistiek proces van onze klanten en een hoger gebruikersgemak voor hun eindgebruikers. Onze klanten specialiseren zich in intelligent transport, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Voor elke uitdaging is een oplossing die ervoor zorgt dat jouw klanten continu de beste service krijgen.

Samenwerking met Webuildapps

Wij maken onze klanten nog beter in hun core business door het ontwikkelen van intelligente toepassingen. Met focus op gemak, inzicht en controle maken wij doordachte applicaties die bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. Gedurende het hele proces bieden wij ondersteuning, van het eerste concept tot het eindresultaat. Dankzij onze kritische blik en heldere communicatie komen we tot apps van de hoogste kwaliteit. Onze samenwerking gaat verder dan alleen bruikbare kwaliteitssoftware: app ontwikkelaar Webuildapps hecht veel waarde aan het creëren van langetermijnrelaties.

Benieuwd naar enkele van onze resultaten in de T&L sector? In de blog "Logistieke apps voor een geoptimaliseerde keten" geven we wat voorbeelden.