Apps voor technologie bedrijven

Ontwikkelaars van software of technologie krijgen vaak de vraag om een iPhone en Android app beschikbaar te stellen aan eindgebruikers. De behoefte van de gebruiker is bij een iPhone of Android app vaak anders dan bij gebruik van de desktop- of webapplicatie. Juist deze behoefte is bepalend voor de opbouw van de app.

Technologie app laten maken

Dienstverlening van hoger niveau

Als ontwikkelaar van een standaard softwarepakket kun je vanuit eindgebruikers de vraag krijgen om ook een iPhone en Android app aan te bieden. Na de eerste ontwikkelingen kom je er achter dat het ontwikkelen van een app niet 'even' wat programmeren is. In ene krijg je te maken met programmeertalen als Swift voor iOS en Kotlin voor Android. Ook zijn de frameworks en tools anders dan je gewend bent. Zelfs de interactie wijkt af van wat 'normaal' is voor een desktop.

Webuildapps ondersteunt partijen met een eigen softwarepakket of een uitdaging met betrekking tot hardware. Wij helpen bij de ontwikkeling van een API koppeling en een iPhone en Android app die aansluit bij de gebruiker en de behoefte. Daarnaast nemen wij zorgen over beheer en onderhoud uit handen.

Samenwerking met Webuildapps

Wij maken onze klanten nog beter in hun core business door het ontwikkelen van intelligente toepassingen. Met focus op gemak, inzicht en controle maken wij doordachte applicaties die bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. Gedurende het hele proces bieden wij ondersteuning, van het eerste concept tot het eindresultaat. Dankzij onze kritische blik en heldere communicatie komen we tot apps van de hoogste kwaliteit. Onze samenwerking gaat verder dan alleen bruikbare kwaliteitssoftware: app ontwikkelaar Webuildapps hecht veel waarde aan het creëren van langetermijnrelaties.