Sport en communities verbinden mensen

Apps zijn een middel om je werk beter en efficiënter uit te voeren. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen. Zo ook voor sportbedrijven en communities.

Afbeelding Webuildapps

Data optimaal benutten

Wij helpen bedrijven in de sport en community sector door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Beschikbare data kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als sporters, sportaanbieders en leden van een vereniging een optimale gebruikerservaring krijgen.

  1. Realtime inzicht in data

  2. GPS tracking

  3. Innovatief karakter

  4. Bereik meer leden

  5. Ideale gebruikerservaring

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit de diensten van onze afnemers. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten en een hogere opbrengst voor hun eindgebruikers. Onze klanten specialiseren zich in hun sport of community, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Samenwerking

Wij ondersteunen onze sport en community sector graag met onze kennis en vaardigheden. Ben je werkzaam in deze branche en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij de realisatie van een maatwerk oplossing.

Als ervaren app ontwikkelaar zorgen we voor de juiste mix van techniek, zakelijk inzicht en creativiteit. Zo komen we tot een eindproduct waar we beiden trots op kunnen zijn. Ons hele team is bij dit proces betrokken; een techneut is immers geen ontwerper en vice versa. Het team is zo samengesteld dat allerlei expertises samenwerken om jouw bedrijf te helpen.

Of jouw community nou voor ondernemers, paardensport of kitesurfers is: voor elke uitdaging kunnen wij een oplossing bouwen. Zelf een community app laten maken? Kom dan eens bij ons in de lucht.

Klaar om aan de tekentafel te gaan zitten?

Samen maken we een concreet plan voor de toekomst met daarin een heldere aanpak voor de bouw.

Wat gaan we doen:

  • Inventarisatie van eisen en wensen
  • Functionaliteit en techniek bepalen
  • Visueel- en interactieontwerp
  • Offerte voor de bouw