Apps voor de publieke sector

Apps zijn een middel om je werk beter en efficiënter uit te voeren. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen. Zo ook in de publieke sector.

Publieke sector app laten maken

Data optimaal benutten

Wij helpen de publieke sector door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Data kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als onderwijzers, wethouders en non-profit medewerkers hun processen beter kunnen benutten.

  1. Realtime inzicht in data

  2. Efficiënte beslissingen

  3. Hulp bij digitalisering

  4. Vernieuwen van IT-infrastructuur

  5. Beste gebruikerservaring

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit hun werk. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten. Onze klanten specialiseren zich in o.a. onderwijs en overheid, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Samenwerking met Webuildapps

Wij ondersteunen de publieke sector graag met onze kennis en vaardigheden. Meten is weten, smartphones openen de weg voor de publieke sector om hun productiviteit te verhogen. Ben je werkzaam in deze branche en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij de realisatie van een maatwerk oplossing.

Als ervaren app ontwikkelaar zorgen we voor de juiste mix van techniek, zakelijk inzicht en creativiteit. Zo komen we tot een eindproduct waar we beiden trots op kunnen zijn. Ons hele team is bij dit proces betrokken; een techneut is immers geen ontwerper en vice versa. Het team is zo samengesteld dat allerlei expertises samenwerken om jouw bedrijf te helpen.