App voor de mobiliteit sector laten maken?

Apps zijn een middel om je werk beter en efficiënter uit te voeren. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen. Zo ook in de sector mobiliteit.

Afbeelding Webuildapps

Data optimaal benutten

Wij helpen bedrijven in de mobiliteit sector door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Data van hun dienst of product kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers de beste gebruikerservaring krijgen aangeboden. Zo maken we het leven van eindgebruikers wereldwijd eenvoudiger.

  1. Eenvoudig reserveren

  2. Realtime inzicht in mogelijkheden

  3. Efficiënte beslissingen

  4. Snel betalen via een app

  5. Innovatief karakter

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit de mobiliteitsdienst van onze afnemers. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten en een hogere opbrengst voor hun eindgebruikers. Onze klanten specialiseren zich in mobiliteit, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Samenwerking

Wij ondersteunen onze mobiliteit sector graag met onze kennis en vaardigheden. Ben je werkzaam in deze branche en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij de realisatie van een maatwerk oplossing.

Als ervaren app ontwikkelaar zorgen we voor de juiste mix van techniek, zakelijk inzicht en creativiteit. Zo kun je een app laten maken waar we beiden trots op kunnen zijn. Ons hele team is bij dit proces betrokken; een techneut is immers geen ontwerper en vice versa. Het team is zo samengesteld dat allerlei expertises samenwerken om jouw bedrijf te helpen.

Klaar om aan de tekentafel te gaan zitten?

Samen maken we een concreet plan voor de toekomst met daarin een heldere aanpak voor de bouw.

Wat gaan we doen:

  • Inventarisatie van eisen en wensen
  • Functionaliteit en techniek bepalen
  • Visueel- en interactieontwerp
  • Offerte voor de bouw